CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Ανευ προηγουμένου ξέσπασμα για την Ελίνα Παπίλα – «Μας έβριζαν…»

Τι συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελίνα Παπίλα;

Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2023
Κατερίνα Καινούργιου: Ανευ προηγουμένου ξέσπασμα για την Ελίνα Παπίλα – «Μας έβριζαν…»

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε τις δυο πρώτες ημέρες της νέας εκπομπής της στον ΑΝΤ1, μίλησε για τη δική της εμπειρία, όταν ήταν παρουσιάστρια σε άλλο κανάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια υποστήριξε την συνάδελφο της, καθώς άκουσε αρνητικά σχόλια από πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως για παράδειγμα ο Λάκης Γαβαλάς.

Τα σχόλια της Καινούργιου για τον Παπίλα και τα νούμερα τηλεθέασης
«Για μένα της κάνουν την καλύτερη διαφήμιση. Όσο συνεχίζουν και τη χτυπάνε, όχι μόνο εμείς αλλά και από sites που βλέπω, από την πρώτη κιόλας εκπομπή εμένα μου γίνεται πολύ συμπαθής» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε «Κι εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου, 3% κάναμε στο Έψιλον με τον Θέμη (Μάλλη) και τρώγαμε βρισίδι. Την επόμενη χρονιά πόσο κάναμε; 23%. Και τι έχουμε καταφέρει; Να ‘μαστε πρώτοι. Γιατί πρώτοι είμαστε by the way από την αρχή της σεζόν, γιατί ακούω διάφορα από δω κι από κει».

«Στο νεανικό κοινό αναφέρομαι, γιατί αυτό είναι το κοινό που μετριέται περισσότερο τα τελευταία 20 χρόνια. Και δεν το λέω σαν προσωπική επιτυχία, γιατί εγώ ποτέ δεν πίστευα στις προσωποκεντρικές εκπομπές» συμπλήρωσε.



[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 140 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb