SKIN CARE

Skin Flooding: Η skincare τάση που αγαπούν οι δερματολόγοι

Πώς θα το κάνεις κι εσύ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Skin Flooding: Η skincare τάση που αγαπούν οι δερματολόγοι
@apothakaskincare

Οι τάσεις στο skincare είναι πάρα πολλές και μας αρέσει να τις μαθαίνουμε όλες. Τελευταία, οι δερματολόγοι αγαπούν μια από αυτές και είναι πανεύκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι το Skin Flooding που αγαπούν οι δερματολόγοι

Οι τάσεις είναι πολλές και μπορεί να σε μπερδεύουν. Οι πληροφορίες είναι άπειρες και δεν ξέρεις τι να πρωτοκιμάσεις. Τι σου ταιριάζει; Τι είναι καλό για το δέρμα σου; Φυσικά, πάντα πρέπει να ρωτάς την δερματολόγο και την αισθητικό σου. 

Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε στο TikTok ακόμα μια τάση στο skincare. Πρόεκιται για το skin flooding. Το trend αυτό, είναι πανεύκολο να το δοκιμάσεις κι εσύ. Αυτό, το έχει κάνει viral, όπως και το ότι έχει αγαπηθεί από τους ειδικούς, τους δερματολόγους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reviva Labs (@realrevivalabs)

Πώς μπορείς να το δοκιμάσεις; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις τα serums και τις κρέμες σου σε νωπή επιδερμίδα. Όπως μας λέει η Dr. Castilla, η εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας σε νωπή επιδερμίδα, μπορεί να βοηθήσει στο να “κλειδώσει” η υγρασία. Συμβουλεύει να πλύνουμε το πρόσωπό μας με χλιαρό νερό, με μια πετσέτα κάνε ταμποναριστές κινήσεις και μετά βάλε το serum και την κρέμα σου. 

Ένα serum με υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό, καθώς συνδυάζεται άψογα με το νερό στο πρόσωπο. Μπορείς να το δοκιμάσεις όποιος κι αν είναι ο τύπος δέρματός σου. Όπως μπορείς να φανταστείς, αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb