ENTERTAINMENT

Το πασίγνωστο ζευγάρι που δίχασε την κοινή γνώμη με τη διαμάχη του στα δικαστήρια

Η σχέση τους όπως και το διαζύγιο τους ήταν θυελλώδη!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το πασίγνωστο ζευγάρι που δίχασε την κοινή γνώμη με τη διαμάχη του στα δικαστήρια

Το 2002, η Kim Basinger και ο Alec Baldwin χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας The Marrying Man, μια ταινία του 1991, και το 1993, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη, την Ireland Baldwin. Ωστόσο, μετά από επτά χρόνια, το ζευγάρι χώρισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, μετά το χωρισμό τους το 2001, οι πρώην υποβλήθηκαν σε μια σφοδρή τετραετή μάχη στα δικαστήρια, για την επιμέλεια της μοναχοκόρης τους.

Ενώ η Basinger ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι έχει τώρα καλύτερες σχέσεις, περιγράφει τα γεγονότα γύρω από το διαζύγιό τους πολύ λιγότερο ευνοϊκά, καθώς η μάχη για την επιμέλεια και το διαζύγιο τους ήταν δυσάρεστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Red Table Talk με την Jada Pinkett-Smith, η Basinger αποκάλυψε ότι η διαδικασία διαζυγίου ήταν «βαριά» και «πολύ δυνατή» λόγω του πόσο δημόσια ήταν καθώς και λόγω της αδυναμίας του ζευγαριού να δει από κοντά τα πράγματα.

Στη συνέντευξη συμμετείχε και η Ireland Baldwin. Κατά τη διάρκεια του διαζυγίου, ήταν μόλις επτά ετών. Ωστόσο, το διαζύγιο επηρέασε βαθιά και συνεχίζει να επηρεάζει την Ireland. Ενώ εκείνη την εποχή ήταν προστατευμένη από τα μέσα ενημέρωσης, λέει ότι όσο μεγάλωνε πάλευε με την ψυχική της υγεία. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ότι παλεύει με το άγχος.

Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη ανέφεραν τη συναισθηματική και ψυχική διαθεσιμότητα του Alec Baldwin ως μέρος αυτού που έκανε το διαζύγιο δύσκολο. Γνωστός ως κωμικός ή «αστείος», όπως είπε η Basinger, και οι δύο γυναίκες ένιωσαν ότι ο Baldwin αποσύρεται, καταπιέζει τα συναισθήματά του και δεν είναι πάντα διαθέσιμος για βαθιές ή συναισθηματικές συζητήσεις.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής, τόσο η μητέρα όσο και η κόρη θυμήθηκαν τις προηγούμενες εμπειρίες τους με αγχώδεις διαταραχές και φοβίες. Η Basinger αποκάλυψε ότι έζησε με αγοραφοβία για χρόνια, ενώ η Ireland είπε ότι πάσχει από καρδιοφοβία, έναν φόβο για τον δικό της καρδιακό παλμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 148 / position2: 520
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb