ΣΧΕΣΕΙΣ

13 red flags που μπορείς να πιάσεις από την πρώτη ώρα με κάποιον

Κι έτσι δε θα χρειαστεί να τον ξαναδεις!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
13 red flags που μπορείς να πιάσεις από την πρώτη ώρα με κάποιον
Photo by

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι τρομακτικά - ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά πάντα ελπίζεις ότι θα πάει καλά και επιτέλους βρήκες αυτό που έψαχνες, τον ένα και μοναδικό. Πόσο εύκολο είναι όμως να καταλάβεις από τη πρώτη φορά εάν πρέπει να συναντήσεις ξανά τον άλλον;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σε βοηθήσουν. Παρακάτω θα βρεις 13 red flags για να μην πέσεις σε κανενός την παγίδα ...

Αρχίζει να ξεπερνάει τα όρια. Με λίγα λόγια, δε σε σέβεται και από την πρώτη στιγμή γίνεται παραπάνω διαχυτικός ή προσβλητικός μαζί σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλάει για τον εαυτό του όλη την ώρα. Πέρα από το ότι αυτό δείχνει έναν άνθρωπο υπερφίαλο και αλαζόνα, δείχνει ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στο να μάθει πράγματα για σένα.

Είναι αγενής με το προσωπικό. Ένας άνθρωπος που φέρεται υποτιμητικά και με αγένεια στο σερβιτόρο ή σε οποιονδήποτε δεν έχει κάτι να του προσφέρει σίγουρα δεν έχει θέση στη ζωή σου.

Μιλάει για την πρώην του. ΝΤΡΙΝ!ΝΡΙΝ!ΝΤΡΙΝ! Χτυπάει ο κώδων του κινδύνου. Μείνε μακριά.

Δε σέβεται τη γνώμη σου. Προσπαθεί να επιβάλλει τη γνώμη του και υποβιβάζει τη δική σου; Τα λέγαμε!

Είναι συνέχεια στο κινητό του. Ε γιατί να τον ξαναδείς; Πάλι σε αυτό θα είναι συνέχεια.

Μιλάει υποτιμητικά απέναντί σου. Εάν σου συμπεριφέρεται σα να είσαι κατώτερη ή χαζή ή άχρηστη, τότε μπορείς να φύγεις επιτόπου.

Είναι κακός συνομιλητής. Εάν κοιτάζει όπου νά 'ναι, φαίνεται ότι δε σε παρακολουθεί και δε μπορεί να απαντήσει σε αυτά που ρωτάς, προφανώς δεν έχει ενσυναίσθηση και θα σε δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία στην πορεία.

Μιλάει συνεχώς για το σeξ. Είναι οκ οι αναφορές στο σeξ αλλά όταν γυρίζει το θέμα μόνο εκεί, τότε έχουμε πρόβλημα. Ειδικά, όταν η δική σου γλώσσα του σώματος δείχνει ακόμα άμυνα και είσαι σφιγμένη.

Θέλετε άλλα πράγματα. Και δε μιλάμε για το τι θα παραγγείλετε. Αν εσύ θες ταξίδια και περιπέτεια και ο άλλος οικογένεια, παιδιά και χουχούλιασμα, πόσο μακριά να πάει όλο αυτό;

Είναι ήδη πολύ υπερβολικός. Εάν από την πρώτη στιγμή συμπεριφέρεται σα να είστε μαζί 1 χρόνο και φοβάσαι ότι στο 2ο ραντεβού θα σου κάνει πρόταση γάμου, καλύτερα να μην υπάρξει 2ο ραντεβού.

Παραδέχεται ότι κάνει ghosting. Εάν σου είπε ότι το έκανε στην προηγούμενη, γιατί ελπίζεις ότι δεν θα το κάνει και σε σένα;

Εαν μοιάζει πολύ απασχολημένος για 2ο ραντεβού. Εσύ μπορεί να πέρασες τέλεια, αλλά αν αυτός αποφεύγει το να ξαναβρεθείτε, μάλλον δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός από την πλευρά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
14 / position1: 123 / position2: 435
× PINK.GR
Nextweb