ENTERTAINMENT

Mυστικά, κακοποίηση και σκάνδαλα: Oι γυναίκες του Marilyn Manson και οι παράλληλες σχέσεις του

Ένας κακοποιητής και πολλές γυναίκες για να του τονώσουν το εγώ του
Από το NEWSROOM
Mυστικά, κακοποίηση και σκάνδαλα: Oι γυναίκες του Marilyn Manson και οι παράλληλες σχέσεις του

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, ο Marilyn Manson, είχε τρομερή πέραση. Και όχι μόνο στις φαν του, αλλά και σε διάσημες γυναίκες όπως η Rose McGowan και η Dita Von Teese και πολλές πολλές άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Manson παντρεύτηκε την μπουρλέσκ χορεύτρια Dita Von Teese το 2005. Το ζευγάρι γνωρίστηκε αρχικά όταν ο Manson ζήτησε από την ίδια να γίνει χορεύτρια σε ένα μουσικό του βίντεο.

Η δουλειά δεν έγινε ποτέ, αλλά οι δυο τους συνέχισαν τη φιλία τους και το 2001, λίγο αφότου ο Manson και η αρραβωνιαστικιά Rose McGowan χώρισαν. Πολλοί έλεγαν φυσικά πως ο Manson χώρισε την McGowan για την Dita. Το 2006, μόλις ένα χρόνο μετά το γάμο, η Dita υπέβαλε αίτηση διαζυγίου καθώς τα νέα είχαν γίνει γνωστά - ο Manson είχε σχέση  με αυτή τη νεαρή ηθοποιό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Evan Rachel Wood ήταν 19 ετών όταν αυτή και ο Manson φέρεται να ξεκίνησαν τη σχέση τους - μια σχέση που η πρώην σύζυγος του θα αναφερόταν σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις ως αιτία του χωρισμού τους, αναφέροντας την απιστία και την κατάχρηση αλκοόλ ως καταλύτες για το τέλος της σχέσης τους. Ηταν μαζί για 4½ χρόνια, ξεκινώντας από τα μέσα του 2006 όταν εκείνη ήταν 18. Εκείνος ήταν 37.

Οι δυο τους το αποκάλυψαν το 2010 και σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις. Ο ίδιος πάντως αναφερόταν στη σχέση του με τη νεαρή ηθοποιό ως «λάθος» - και είναι τρομερή ειρωνεία αν σκεφτείς πως αυτός ήταν ο κακοποιητής. Η Wood μίλησε έκτοτε, μαζί με άλλες γυναίκες, για την ταραχώδη περίοδο της με τον Manson.

Η Wood είπε στο ντοκιμαντέρ της, ότι ο Manson παραβίασε τα email της, την απατούσε και της έβαζε ουσίες στα ποτά της και άλλα. Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο του 2008 πάντως, ο Manson ακούγεται να απαιτεί από τον Wood να του απαντήσει σε μια ερώτηση ή αλλιώς «Θα σε σκοτώσω». Αλλά για αυτό θα σας πούμε την επόμενη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 181 / position2: 702
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb