BED TALK

Σημείο G: 5 στάσεις για να το πετύχετε με τη μια

Το πολυπόθητο σημείο της απόλαυσης...πώς το κερδίζεις;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Σημείο G: 5 στάσεις για να το πετύχετε με τη μια

Είναι μια από τις μεγαλύτερες συζητήσεις για τη σεξουaλική απόλαυση: Υπάρχει σημείο G ή δεν υπάρχει; Υπάρχει και το ολοκληρωμένο όνομά του είναι σημείο Grafenberg γι' αυτό η συντομογραφία G!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σημείο Grafenberg, είναι αυτό το μαγικό σημείο που βρίσκεται περίπου μια ίντσα μέσα στο κολπικό άνοιγμα στο επάνω τοίχωμα (πιο κοντά στην κοιλιά). Όταν διεγείρεται, αυτή η περιοχή μεγέθους αμυγδάλου διογκώνεται και μουδιάζει. Είναι κοντά στην ουρήθρα, επομένως μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία για ούρηση και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό!

Πώς μπορείς να πετύχεις τον ερεθισμό αυτού του σημείου και να απολαύσεις το σeξ στο μέγιστο;; Δες τις παρακάτω στάσεις!

Wanna be on top?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το σύντροφό σου από κάτω σε στάση 45 μοιρών (ένα μαξιλάρι στη μέση θα τον βοηθήσει), μπορείς να κινείς εσύ τα νήματα και να πετύχεις την ταχύτητα και τη διείσδυση που θες. 

Spooning

Η γνωστή στάση "κουταλάκι" είναι ιδανική για να πετύχεις την τέλεια γωνία που ακουμπά στο επιθυμητό σημείο, ενώ δίνει εύκολη πρόσβαση στο να παίξει(ς) με την κλειτορ!δα!

Κουνιστό άλογο

Ο σύντροφός σου ακουμπάει στον τοίχο με τα πόδια λίγο ανοιχτά κι εσύ κάθεσαι πάνω του με λυγισμένα γόνατα ελαφρώς και κοιτάζοντάς τον. Αυτή η θέση έχει εξαιρετική πρόσβαση στην κλειτορ!δα και είναι εξαιρετική για τη διέγερση του σημείου G.

Doggy

Η θέση "σκυλάκι" είναι γνωστή και όσο πιο ψηλά σηκώνεις τους γλουτούς σου τόσο καλύτερα. Αυτή η θέση επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, καθώς το πeος πιέζει απευθείας στο σημείο G και ο παρτενέρ μπορεί να τυλίξει τα χέρια του γύρω σου, δίνοντάς του άμεση πρόσβαση με το δάχτυλο στην κλειτορ!δα.

Criss Cross

Αυτή η στάση λειτουργεί καλύτερα σε ένα κρεβάτι, αλλά μπορείτε να δοκιμάστε και ένα τραπέζι τραπεζαρίας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να βρίσκεσαι περίπου στο ύψος των γοφών του συντρόφου ενώ αυτός στέκεται μπροστά σου. Άνοιξε τα πόδια και σήκωσέ τα σε Χ ψηλά. Βάζοντας ένα μαξιλάρι στους γοφούς σου τόσο το καλύτερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 349 / position2: 659
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb