ENTERTAINMENT

Αγαπημένες celebrities άνω των 40 που έκαναν άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις

Τις αγαπάμε γιατί είναι άνετες με τον εαυτό τους!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αγαπημένες celebrities άνω των 40 που έκαναν άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις

Χάρη σε μεγάλο βαθμό στην Kim Kardashian και την υπόλοιπη ατρόμητη οικογένειά της, οι γυμνές φωτογραφίες δεν είναι τόσο σκανδαλώδεις ή σπάνιες όσο παλιά. Κι όμως, απέχουμε πολύ από το να μπορούν οι γυναίκες να χαίρονται με το γυμνό τους σώμα χωρίς κρίση, ειδικά αν η εν λόγω γυναίκα τολμά να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από 20 ετών και μέγεθος 0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θυμηθήκαμε μερικές διάσημες άνω των 40 ετών που δεν ντράπηκαν να κάνουν αποκαλυπτική φωτογράφηση και μπράβο τους!

Elizabeth Hurley

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Elizabeth Hurley ανέδειξε την εντυπωσιακή της σιλουέτα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με μια ειδική φωτογραφία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπου ποζάρει εντελώς γυμνή στο κρεβάτι. «Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ❤️❤️❤️❤️💗💗💗💗», έγραψε στη λεζάντα. 

Alicia Silverstone

Η 46χρονη Alicia Silverstone τα πέταξε όλα για καλό σκοπό στις 20 Δεκεμβρίου σε μια εκστρατεία PETA κατά του δέρματος των ζώων. «Ποτέ, μα ποτέ, δε βγαίνω γυμνή στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, πουθενά, ποτέ, όχι — αλλά το έχω κάνει για την PETA γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό είναι για μένα», είπε στο βίντεο στα παρασκήνια της καμπάνιας. Και πρόσθεσε: «Προτιμώ να βγω γυμνή παρά να φοράω ζώα».

Madonna

Τον Μάιο του 2022, σε ηλικία 63 ετών, η Madonna ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε μια σειρά γραφικών NFT του γυμνού κορμιού της που ονομάζεται «Mother of Creation», στην οποία βλέπει κανείς, μεταξύ άλλων, μια ολομετωπική όψη του κόλπου της να γεννά.

Britney Spears

Η Britney Spears δημοσιεύει ένα σωρό γυμνά στο Instagram από όταν πήρε πίσω την κηδεμονία της και συνέχισε τις "καλές στιγμές να κυλούν" όλο το φθινόπωρο, μοιράζοντας γυμνές φωτογραφίες της και δείχνοντας πόσο ωραία της φαίνεται το να είναι 41.

Jennifer Lopez

Η J.Lo στα 50 της είναι ακόμα πιο δυνατή από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε, από την Benaissance μέχρι την επιχειρηματική της πλευρά που βγαίνει σε πλήρη ισχύ. Ανάμεσα στις νέες σειρές προϊόντων της είναι η J.Lo Body, για την οποία κυκλοφόρησε μια εντελώς γυμνή διαφημιστική καμπάνια της στα 53α γενέθλιά της φέτος. Δεν είναι η πρώτη φορά που η J.Lo ποζάρει γυμνή από τότε που έκλεισε τα 40 της και είμαστε ευτυχώς πεπεισμένοι ότι δεν θα είναι η τελευταία της.

Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston ήταν ανέκαθεν ζωντανή απόδειξη ότι μπορείς κάθε χρόνο που περνάει να δείχνεις και πιο hot και το εξώφυλλό της στο GQ το 2008 -που δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά μια γραβάτα στα 40 της-  ήταν μόνο μια ακόμη απόδειξη, η οποία επαληθεύτηκε στο εξώφυλλο στο Allure το Νοέμβριο του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
17 / position1: 126 / position2: 326
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb