FITNESS

Αυτές οι ασκήσεις υπόσχονται πιο σφιχτό στήθος, δοκίμασέ τες σήμερα

Θα δεις τεράστια διαφορά άμεσα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτές οι ασκήσεις υπόσχονται πιο σφιχτό στήθος, δοκίμασέ τες σήμερα
Photo by bruce mars on Unsplash

Τα στήθη έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Δε χρειάζεται φυσικά να φαίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλουμε να δείχνουν όπως εμείς νομίζουμε καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την πάροδο του χρόνου, η βαρύτητα και η γήρανση κάνουν το στήθος να χάσει την πληρότητα και να αρχίσει να παίρνει την ...κατιούσα.

Οι παρακάτω ασκήσεις υπόσχονται να προλάβεις αυτή την πτώση και να δημιουργήσεις ένα πιο σφιχτό και στητό στήθος γρήγορα.

Push-ups

Ξεκινάς με σανίδα. Κράτα τους γοφούς σου στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο σώμα σου και επιμήκυνε τον λαιμό σου προς τα εμπρός σε ευθεία γραμμή με τη σπονδυλική σου στήλη. Τότε πέρασε τα χέρια σου σε μεγαλύτερη απόσταση από το πλάτος των ώμων. Από εκεί, λύγισε τα μέχρι το στήθος σου να ξεπεράσει το ύψος του αγκώνα και μετά εκτείνεις πίσω στη θέση που ξεκίνησες. Κάνε όσες επαναλήψεις αντέχει το σώμα σου.

Chataranga Dandasana

Για αυτήν την άσκηση γιόγκα, ξεκίνα σε στάση σανίδας με τα χέρια σου ακριβώς κάτω από τους ώμους σου και στραμμένα προς τα εμπρός. Στη συνέχεια, λύγισε τα χέρια σου με τους αγκώνες να σφίγγονται προς τα πλευρά σου. Μόλις τα άκρα σου φτάσουν σε γωνία 90 μοιρών, φέρε το στήθος σου προς τα εμπρός. Σηκώνοντας τις φτέρνες πάνω από τα δάχτυλα των ποδιών σου, σπρώξε τους γοφούς προς τα εμπρός και προς το έδαφος για να ολοκληρώσεις την κίνηση σε πάνω σκύλο. Ξεκουράσου σε εμβρυακή στάση.

Πρέσα στήθους

Πάρε δυο βαράκια για αρχή. Ξάπλωσε σε έναν πάγκο με τη σπονδυλική στήλη να ακουμπά στην επιφάνεια, κράτησε τα δύο βάρη και στις δύο πλευρές του στήθους σου με τα χέρια τεντωμένα από πάνω σου. Για να ξεκινήσεις μια επανάληψη, λύγισε τους αγκώνες και κατέβασε τα βάρη λίγο πάνω από το στήθος σου. Επανάλαβε.

Πιέσεις

Ξάπλωσε ανάσκελα και πιάσε δύο μέτρια βάρη. Τοποθέτησε τα βάρη πάνω από το στήθος σου. Τώρα, παρόμοια με την πρέσα στήθους, χαμήλωσε τα βάρη μέχρι πάνω από το στήθος σου. Απλά τώρα, σφίξε τα βάρη το ένα προς το άλλο καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης, με στόχο να τα διατηρήσεις ενωμένα. Αυτό θα πυροδοτήσει τους μύες απαγωγής στο στήθος, δημιουργώντας πιο σφιχτά, πιο μυώδη στήθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 137 / position2: 1363
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb