ΤΑΞΙΔΙΑ

9 Εξωτικοί προορισμοί για να κάνεις το honeymoon ταξίδι σου και ποια η τιμή για να πας εκεί

Επειδή σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Γάμου και ίσως θες να ανακοινώσεις κάτι στο ταίρι σου!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2023
9 Εξωτικοί προορισμοί για να κάνεις το honeymoon ταξίδι σου και ποια η τιμή για να πας εκεί
@travelsvacation / instagram

Όταν μιλάμε για προορισμούς που μπορείς να ταξιδέψεις για honeymoon, έχει να κάνει ξεκάθαρα με την προσωπική προτίμηση του ζευγαριού. Το honeymoon είναι το ταξίδι του μέλιτος ή μήνας του μέλιτος που πραγματοποιείται μετά το γάμο. Η Παγκόσμια Ημέρα Γάμου στις 12 Φεβρουαρίου, είναι αφιερωμένη σε όλα τα ζευγάρια που ζουν παντρεμένα και ευτυχισμένα μαζί. Με αφορμή αυτό λοιπόν, θα δεις παρακάτω 9 εξωτικούς προορισμούς ιδανικούς για να κάνεις το honeymoon ταξίδι σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε ζευγάρι ψάχνει κάτι διαφορετικό για ταξίδι του μέλιτος, γιατί είναι κάτι παραπάνω από μία ρομαντική απόδραση. Είναι μία υπέροχη εμπειρία όπου σαν ζευγάρι θα γιορτάσετε το γάμο και τον έρωτά σας μακριά από όλους και όλα. Είναι σημαντικό ωστόσο εκτός από τον προορισμό, να έχετε κανονίσει από πριν κάθε λεπτομέρεια ώστε να απολαύσετε στο έπακρο το ταξίδι σας και να μην ασχοληθείτε στις διακοπές με περιττές εκκρεμότητές.

Κάθε ένας από τους παρακάτω προορισμούς έχει επιλεγεί, ώστε να ταιριάζει στα ζευγάρια που αναζητούν μια εξωτική εμπειρία, γεμάτη περιπέτεια, χαλάρωση και τέλεια ηλιοβασιλέματα!

Μπαλί

Το Μπαλί, που αποκαλείται το Νησί των Θεών, είναι ένα νησί στην Ινδονησία που διαθέτει μια απίστευτα μοναδική γοητεία. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους προορισμούς honeymoon στον κόσμο. Κανένα άλλο νησί δε συγκεντρώνει άφθονο ήλιο, πανέμορφες παραλίες, υπέροχα σημεία για surf, διάσημα ηφαιστειακά βουνά, καταπράσινα δάση και πολυτέλεια, όπως το Μπαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η περίοδος αιχμής είναι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οπότε θα ήταν καλό να αποφύγετε το πλήθος και τις υψηλές τιμές στα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά. Μέσα στον Μάρτιο για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε πιο οικονομικές τιμές, με 850 ευρώ το άτομο για τα αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή!  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bali 🇮🇩🏝 | Travel | Hotels | Food | Tips (@bali.indonesia.explore)

 

Χαβάη

Προσφέροντας στους νεόνυμφους άφθονες ρομαντικές περιπέτειες και χαλάρωση, η Χαβάη είναι ένας τέλειος προορισμός για honeymoon και όμορφες αναμνήσεις. Η πολιτεία της Χαβάης είναι ένα αρχιπέλαγος έξι κύριων νησιών - Maui, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai και το Big Island. Καθένα από τα νησιά που αποτελούν τη Χαβάη, προσφέρει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, ατμόσφαιρα και σπάνια εμπειρία.

Ιδανική εποχή για ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη θα ήταν οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Μαρτίου και Δεκεμβρίου. Μια ποικιλία ρομαντικών δραστηριοτήτων περιμένει τους νεόνυμφους σε αυτόν τον παράδεισο του Ειρηνικού, στον οποίο μπορείς το Μάρτιο να βρεις καταλύματα με ελάχιστη τιμή μόλις 190 ευρώ ανά διανυκτέρευση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hawaii (@visit.hawaii)

 

Δομινικανή Δημοκρατία

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι σταθερά ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική. Προσφέρει περιπετειώδεις δραστηριότητες και εξερεύνηση, πανέμορφες παραλίες, πλήθος προσιτών θέρετρων και εκπληκτική φυσική ομορφιά. Οι λευκές αμμώδεις παραλίες είναι τόσο όμορφες που δύσκολα θα πιστέψετε ότι είναι πραγματικές. Σε όλα τα ξενοδοχεία, θα βρείτε ευρύχωρες και κομψές σουίτες σε φωτεινά χρώματα, με θέα στον ωκεανό, ιδιωτικά μπαλκόνια και σουίτες για κολύμπι.

Οι νεόνυμφοι εκεί απολαμβάνουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως μαθήματα γιόγκα, θαλάσσια σπορ και νυχτερινή ψυχαγωγία, καθώς και εκδρομές στην περιοχή και κοντινό γκολφ. Μία εβδομάδα σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία μπορεί να κοστίσει από 1.000 ευρώ μετά τον Απρίλιο. Η high season ξεκινάει από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου όπου οι τιμές είναι σχεδόν διπλάσιες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruth Sanz (@ruthsanzf)

 

Νησιά Αζόρες

Ένα στολίδι στον Ατλαντικό Ωκεανό αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς για μήνα του μέλιτος. Οι Αζόρες, αποτελούμενες από εννέα απομονωμένα ηφαιστειακά νησιά που απλώνονται στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, δυτικά της ηπειρωτικής Πορτογαλίας, αποτελούν μια ειδυλλιακή απόδραση. Λαμπερές γαλαζοπράσινες λίμνες που μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από πίνακα ζωγραφικής και υπέροχοι ηφαιστειακοί κρατήρες που αποτελούν ένα εξαιρετικό σημείο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα. Και φυσικά σε συνδυασμό με τις ιαματικές πισίνες που είναι ιδανικές για ζευγάρια, αποτελούν τα καλύτερα στοιχεία του πανέμορφου πορτογαλικού τοπίου.

Ο καιρός είναι ιδανικός μεταξύ Απρίλιο και Οκτώβριο, όπου θα βρείτε πακέτα που ξεκινούν από 800 ευρώ το άτομο για μία εβδομάδα, που περιλαμβάνουν αεροπορικά και διαμονή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗗𝗜𝗦𝗖𝗢𝗩𝗘𝗥 𝗔𝗭𝗢𝗥𝗘𝗦 (@discover_azores)

 

Μπόρα Μπόρα

Φαντάσου τον εαυτό σου να ξαπλώνει στην απαλή λευκή άμμο μιας ερημικής παραλίας με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή να κάνει μια δροσιστική βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά ενός τροπικού νησιωτικού παραδείσου. Δελεαστικό, σωστά; Τα νησιά Μπόρα Μπόρα αποτελούν ένα τέλειο μέρος για να αφεθούν οι νεόνυμφοι στο ταξίδι για το honeymoon τους. Γεμάτο με γαλαζοπράσινα νερά, ζωντανούς κοραλλιογενείς υφάλους, ορεινά τοπία και τέλειες τοποθεσίες, ευνοεί όλες τις αισθήσεις των νεόνυμφων.

Οι περισσότεροι πηγαίνουν στα νησιά Μπόρα Μπόρα όταν είναι ελαφρώς πιο δροσερά με χαμηλή υγρασία, ενώ από τον Οκτώβριο μέχρι το Μάρτιο είναι η λεγόμενη low season. Σε ταξιδιωτικό γραφείο βρήκαμε πακέτο που ξεκινάει από 2.500 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LNRBM (@lnrbm)

Κουρασάο

Αυτό το ειδυλλιακό και γοητευτικό νησί είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ζαφειρένια νερά του. Είναι από τις καλύτερες επιλογές για ένα ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος με τις όμορφες παραλίες και τον ζεστό, ζωντανό πολιτισμό να το χαρακτηρίζουν. Είναι πανέμορφα επίσης, τα ολλανδικά αποικιακά κτίρια σε παστέλ χρώματα στην πρωτεύουσά του Willemstad.

Το Κουρασάο τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής εξωτικός προορισμός για honeymoon. Τα αεροπορικά εισιτήρια για ένα άτομο θα κοστίσουν γύρω στα 1.200 ευρώ την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου, που ανήκουν στην πιο οικονομική περίοδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕊𝕒𝕣𝕒𝕙 | 𝕋𝕣𝕒𝕧𝕖𝕝 𝔹𝕝𝕠𝕘 ✈ (@insearch_ofsarah)

 

Πουέρτο Ρίκο

Το Πουέρτο Ρίκο διαθέτει παραλίες παγκοσμίου φήμης, τροπικά δάση, ιστορικά μνημεία, ζεστή φιλοξενία και απίστευτα νόστιμο φαγητό. Όλα αυτά συντελούν σε έναν υπέροχο εξωτικό προορισμό για honeymoon. Είναι επίσης ένας από τους πιο προσιτούς οικονομικά προορισμούς για μήνα του μέλιτος, ειδικά την άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο.

Το νησί Vieques είναι ένας χαλαρός παράδεισος που είναι ιδανικός για τροπικούς μήνες του μέλιτος. Μάλιστα μέσα στην άνοιξη μπορείτε να βρείτε αεροπορικά γύρω στα 900 ευρώ με επιστροφή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUERTO RICO 🇵🇷 (@puertoricogram)

 

Μπαρμπέιντος

Τα Μπαρμπέιντος είναι ένα σούπερ μέρος για ζευγάρια που επιθυμούν να γιορτάσουν το γάμο τους σε έναν εξωτικό προορισμό. Μάλιστα αυτό το όμορφο τροπικό νησί κέρδισε βραβείο για τον καλύτερο προορισμό για honeymoon στην Καραϊβική. Οι επισκέπτες των Μπαρμπέιντος λατρεύουν τις όμορφες παραλίες με λευκή άμμο που περικλείουν αυτό το ειδυλλιακό νησί, το οποίο προσφέρει μοναδικές διακοπές. Η διαμονή για μία εβδομάδα μπορεί να κοστίσει κατά μέσο όρο 2.000 ευρώ το άτομο μέχρι και το τέλος της άνοιξης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karun Kumar Velugu (@karunkumarvelugu)

 

Μαλδίβες      

Οι Μαλδίβες είναι ένας επίγειος παράδεισος. Φωλιασμένες στον Ινδικό Ωκεανό με 1190 κοραλλιογενή νησιά, φιλοξενούν περισσότερα από 132 θέρετρα και έχει τεθεί πολύ υψηλά ο πήχης της πολυτέλειας.

Το επίπεδο των υπηρεσιών είναι απαράμιλλο, η γαστρονομική σκηνή είναι εξαιρετική και ο ωκεανός είναι καθαρός και εκπληκτικός. Πολλά θέρετρα διαθέτουν ρομαντικά μπάνγκαλοου για νεόνυμφους πάνω από το νερό, που είναι μία υπέροχη ιδέα για να περάσετε το ταξίδι του μέλιτος. Θα βρείτε αεροπορικά από 550 εώς 1.000 ευρώ με επιστροφή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maldives 🇲🇻 🏝 Travel | Hotels | Food | Tips (@maldives.explores)

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
20 / position1: 428 / position2: 1008
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb