WELLNESS

Η διατροφολόγος της Reese Witherspoon σου λέει τα καλύτερα μυστικά για να γίνεις κορμάρα

Και κυρίως να είσαι υγιής και να είσαι φουλ στην ενέργεια
Από το NEWSROOM
Η διατροφολόγος της Reese Witherspoon σου λέει τα καλύτερα μυστικά για να γίνεις κορμάρα
@reesewitherspoon

Η διατροφή είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για την εμφάνισή μας, αλλά κυρίως για την υγεία μας. Οι σωστές τροφές κάνουν καλό στον οργανισμό μας, αλλά και στην επιδερμίδα μας. Το ίδιο και οι σωστές συνήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ δεν υπάρχει ακριβώς μια συμβουλή που θα μας κάνει όλες να είμαστε υγιείς, ωστόσο, μπορούμε να έχουμε κάποιες συνήθειες σαν γενικό κανόνα, που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε δίαιτα για να τα καταφέρουμε, αλλά οι διατροφολόγοι έχουν κάποια tips για εμάς. Πιο συγκεκριμένα, η διατροφολόγος των celebrities, Kimberly Snyder, μοιράζεται τα κόλπα της. Οι πελάτες της είναι από την Reese Witherspoon, μέχρι την Drew Barrymore και τον Channing Tatum. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimberly Snyder (@_kimberlysnyder)

Μάλιστα, έχει γράψει και ένα New York Times bestseller. Οι συμβουλές της, περιλαμβάνουν κυρίως, το πως θα αισθανόμαστε καλά και υγιείς. Υπάρχουν μερικά εύκολα κόλπα για να το πετύχουμε. 

Δες τα tips της διατροφολόγου της Reese Witherspoon για να είσαι υγιής:

Ξεκίνα την ημέρα σου με νερό και λεμόνι

Η παλιά αγαπημένη πρακτική με το ζεστό νερό που περιέχει σταγόνες λεμονιού το πρωί, έχει πολλά οφέλη. Μας βοηθά να μένουμε ενυδατωμένες και μας προσφέρει τη βιταμίνη C, που κάνει λαμπερό το δέρμα μας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Πάντα να τρώς φρούτα και λαχανικά

Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τα λαχανικά στα γεύματά σου. Να πίνεις smoothies, να τρως φρούτα και να βάζεις σαλάτες στα κυρίως γεύματα. Αυτό σε βοηθά να διατηρήσεις και το βάρος σου, αλλά να πάρεις και  τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σου. 

Πάρε προβιοτικά

Σύμφωνα με την Kimberly Snyder, είναι καλό να φροντίζουμε και το στομάχι και έντερό μας. Με τα προβιοτικά, βοηθάμε την υγεία του οργανισμού μας. Άλλωστε, έχουν δέιξει ότι φροντίζουν και το ανοσοποιητικό μας και το κάνουν πιο δυνατό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb