ΣΧΕΣΕΙΣ

Έχεις σχέση από απόσταση; 4 tips για να την κάνεις να πετύχει

Η απόσταση δεν έχει καμία σημασία όταν οι ρίζες της σχέσης είναι δυνατές!
Γράφει η MATINA KONTOY
Έχεις σχέση από απόσταση; 4 tips για να την κάνεις να πετύχει
Photo by biasciolialessandro at envato.com

Προβληματίζεσαι επειδή το ταίρι σου βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά σου; Δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι, γιατί με τις παρακάτω ιδέες που έχουμε ετοιμάσει θα μπορέσεις να ζήσεις όμορφες και αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου, όση απόσταση και αν σας χωρίζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οργανώστε ένα online δείπνο με ρομαντική ατμόσφαιρα

Photo by korneevamaha at envato.com

Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να ζήσεις απλές αλλά και σημαντικές καθημερινές στιγμές με τον άλλον, ακόμα και αν βρίσκεστε σε απόσταση. Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό, ανάψτε τα κεράκια και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Έπειτα απολαύστε μαζί το γεύμα σας με βίντεοκλήση. Αν δεν το κάνετε ήδη, να τρώτε μαζί μέσω κάμερας, στην αρχή μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά αν αρχίσετε να συζητάτε σαν να ήσασταν από κοντά, θα περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά σαν να είστε στον ίδιο χώρο.

 

Γράψε ένα ερωτικό γράμμα

Photo by moonlightsv at envato.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η μόνη μορφή επικοινωνίας που έχετε είναι μέσω τηλεφώνου ή υπολογιστή, αυτή είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Τι πιο ρομαντικό άλλωστε από το να αφιερώσεις χρόνο για να γράψεις σ’ ένα χαρτί, όλα όσα νιώθεις για τον άνθρωπό σου από τη μέρα που γνωριστήκατε μέχρι σήμερα. Στο φάκελο μπορείς να βάλεις ακόμη μερικές φωτογραφίες σας από όμορφες αναμνήσεις και να γράψεις από πίσω όσα συναισθήματα σου προκαλούν όταν τις κοιτάς ή επίσης να ψεκάσεις το γράμμα με το άρωμά σου. Το επόμενο βήμα είναι να το ταχυδρομήσεις. Θα είναι από τα ομορφότερα ξυπνήματα της ζωής του/της. Και κάθε φορά που θα του/της λείπεις, θα το διαβάζει κι η απόσταση μεταξύ σας θα εξαφανίζεται.

 

Ετοίμασε ένα «κουτί αγάπης» με τα αγαπημένα του/της πράγματα

Photo by serbogachuk at envato.com

Εκτός από το γράμμα μπορείς να ετοιμάσεις  ένα κουτί που θα έχεις ετοιμάσει με τα χεράκια σου, γεμάτο με τα αγαπημένα του/της πράγματα. Τι μπορείς να βάλεις μέσα; Αγαπημένα γλυκά, ένα όμορφο δωράκι (μία κούπα με μία φωτογραφία σας πάνω, ένα αρκουδάκι ψεκασμένο με το άρωμά σου ή ακόμα και να αγοράσεις κάτι που θα φοράτε κι οι δύο και να του/της στείλεις το δικό του/της. Είναι ένα δώρο που θα τον/την κάνει να νιώσει πραγματικά ξεχωριστός/ή για σένα. Σκέψου καλά τι ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σας και κάνε μια κίνηση που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ακόμη και αν περνάτε χώρια εκείνη την ημέρα.

 

Διοργανώστε ένα movie night εξ αποστάσεως

Photo by melpaul199 at envato.com

Για μια χαλαρωτική και τρυφερή βραδιά ακόμα και αν είστε μακριά ο ένας από τον άλλο, μπορείτε να κανονίσετε movie night εξ αποστάσεως όπου θα βλέπετε την ίδια ταινία, κάνοντας παράλληλα βίντεοκλήση. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ’ όσο ακούγεται, ενώ έτσι θα μπορείτε να κάνετε παράλληλα τα σχόλιά σας για την ταινία και θα μηδενίσετε για λίγο την απόσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 266 / position2: 1031
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb