ΣΧΕΣΕΙΣ

5 τρόποι να βελτιώσετε το κακό σeξ χωρίς να πληγωθεί κανένας

Μια κατάσταση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς
Από το NEWSROOM
5 τρόποι να βελτιώσετε το κακό σeξ χωρίς να πληγωθεί κανένας
Photo by cottonbro studio

Μια σχέση που δεν έχει πολύ χρόνο ζωής αλλά έχει πολύ καλή επικοινωνία και μια όμορφη καθημερινότητα, δεν είναι δύσκολο να υπάρξει συζήτηση για τα περισσότερα πράγματα που μπορούν να μας απασχολούν. Το σeξ δεν αποτελεί εξαίρεση και η συζήτηση για κάτι που θα θέλατε να αλλάξει, ώστε να αυξηθεί η ικανοποίηση σας, δεν είναι ποτέ αργά να γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζήτημα βέβαια, χρειάζεται άκρως λεπτούς χειρισμούς για να μην πληγωθεί κάποιος/α. Αν θα μπορούσε ο/η σύντροφός σου να βελτιωθεί κάπου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες τεχνικές ώστε να τον/την βοηθήσεις να υπάρξει βελτίωση.

Κοιτάξτε τα θετικά

Καλύτερο είναι να κοιτάξετε περισσότερο τα προτερήματα και όχι τόσο τα ελαττώματα και να τονίσετε ότι απολαμβάνετε. Προτιμήστε να πείτε «μου αρέσει όταν με φιλάς στο λαιμό» παρά σε γενικότητες όπως «το σeξ μαζί σου είναι χάλια». Δεν αρέσουν τα ίδια πράγματα σε όλους και να δώσετε έμφαση σε αυτά που απολαμβάνετε εσείς και όχι στα ελαττώματα του άλλου, τότε δεν θα τον αποθαρρύνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν πονάτε πείτε το

Μην σκέφτεστε ότι θα χαλάσετε τη στιγμή, αν πονάτε να το πείτε γιατί οι λόγγοι μπορεί να είναι πολλοί. Το σeξ πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δυο, οπότε πάρτε λίγο χρόνο βρείτε τι μπορεί να φταίει και βρείτε μια λύση από κοινού.

Πάρτε τον έλεγχο

Τα σώματα μιλούν περισσότερο στο σeξ και τα στόματα λιγότερο. Πάρτε τον έλεγχο, αλλάξτε στη στάση που σας αρέσει περισσότερο και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Μπορείτε να τονίσετε λίγο παραπάνω για την αίσθηση που νιώθετε ώστε ο/η σύντροφός σας να το αντιληφθεί πλήρως.

Προτείνεται καινούργια πράγματα

Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε μια σχέση. Αν περνάτε καλά με τον/την σύντροφό σας, αλλά είναι λίγο άπειρος/η ή μονότονος/η στο κρεβάτι, τότε μπορείτε να του/ της προτείνετε κάτι νέο. Μπορείτε να μιλήσετε εκτός της στιγμής της επαφής και δουλέψτε το μαζί για να ανάψουν τα πράγματα στο κρεβάτι. Είναι προτιμότερο να κάνετε μια αμήχανη συζήτηση παρά να μην απολαμβάνετε το σeξ.

Δείξτε τι ακριβώς σας αρέσει

Αν αυτά που εξηγείτε στον παρτενέρ δεν γίνουν από πλευράς του κατανοητά, τότε μπορείτε να τον καθοδηγήσετε στην πράξη. Δείξτε χρησιμοποιήστε τα χέρια σας και αν το δείτε όλο αυτό σαν σeξουαλικό παιχνίδι τότε ο ερωτισμός ανάμεσα σας θα εκτοξευθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 232 / position2: 663
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb