ENTERTAINMENT

Tέλεια ζευγάρια μπροστά στην κάμερα, αλλά στην πραγματικότητα εχθροί

Zευγάρια επί της οθόνης που μισούσαν ο ένας τον άλλον
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tέλεια ζευγάρια μπροστά στην κάμερα, αλλά στην πραγματικότητα εχθροί

Το μίσος είναι μια δυνατή λέξη, αλλά υπάρχουν μερικές διασημότητες που αναδεικνύουν το χειρότερο στους ανθρώπους. Και μετά υπάρχουν αυτοί που βγάζουν τα χειρότερα στους συμπρωταγωνιστές τους. Αν και θα ήταν ωραίο αν όλοι στο Χόλιγουντ τα πήγαιναν καλά, αυτό απλά δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι φήμες λένε ότι στην πραγματικότητα αυτοί οι ηθοποιοί δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον. Ναι, οι υποκριτικές τους ικανότητες είναι ΤΟΣΟ καλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Charlize Theron και Tom Hardy, Mad Max: Fury Road

Σχετικά με την ταραχώδη σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Mad Max Τομ Χάρντι, η Charlize Theron είπε στη Wall Street Journal το 2016: «Ίσως η ταινία να είναι αυτή που είναι επειδή δυσκολέψαμε τόσο πολύ ο ένας με τον άλλον και αυτοί οι χαρακτήρες έπρεπε να παλέψουν τόσο πολύ. Αν ήμασταν κολλητοί, ίσως η ταινία να ήταν 10 φορές χειρότερη».

Kate Beckinsale και Luke Wilson, Vacancy

Φημολογείται ότι η Kate Beckinsale δυσκολεύτηκε να παραβλέψει πως ο Wilson φερόταν σαν ντίβα στα γυρίσματα, αναφέροντας διάφορα περιστατικά και πως η έντονη διάθεσή του για πάρτι ήταν από τα πράγματα που την ενόχλησαν περισσότερο ενώ οι δυο τους δούλευαν στο Vacancy του 2017.

Jennifer Aniston και Jay Mohr, Picture Perfect

Σε μια συνέντευξη με το Elle το 2010, ο ηθοποιός Jay Mohr αποκάλυψε τα πραγματικά αισθήματά του για τη συμπρωταγωνίστρια του Picture Perfect, Jennifer Aniston. Αν και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι μιλούσε για εκείνη, είπε: «Βρισκόμουν στα γυρίσματα μιας ταινίας όπου η πρωταγωνίστρια ήταν δυσαρεστημένη με την παρουσία μου και το ξεκαθάρισε από την πρώτη μέρα… Μπήκα με κάποιο τρόπο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ηθοποιός είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση! Με κοροιδεύετε!' Δυνατά. Μεταξύ των γυρισμάτων μπροστά σε άλλους ηθοποιούς. Σαν να μην άξιζα μία. Πήγαινα κυριολεκτικά στο σπίτι της μαμάς μου και έκλαιγα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Marlon Brando και Sophia Loren, A Countess from Hong Kong

Στην αυτοβιογραφία της, η ηθοποιός αποκάλεσε τον πρώην συμπρωταγωνιστή της παρενοχλητικό - δεν την άφηνε ήσυχη, στα γυρίσματα της ταινίας τους το 1967. Σύμφωνα με την ίδια, αν και του το έκανε πολύ σαφές ότι θα έπρεπε να κρατά τα χέρια του για τον εαυτό του ήταν ένα τεταμένο εργασιακό περιβάλλον από εκεί και πέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 404 / position2: 1708
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb