ENTERTAINMENT

Δανάη Μπάρκα: «Δεν υπάρχουν λόγια, ζητώ συγγνώμη»

Σε κλίμα συγκίνησης η έναρξη του Πάμε Δανάη

Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2023
Δανάη Μπάρκα: «Δεν υπάρχουν λόγια, ζητώ συγγνώμη»

Μέσα σε βαρύ κλίμα ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή Πάμε Δανάη. «Όλοι είμαστε με μια θλίψη και με αυτό θα ξεκινήσουμε», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και αναφέρθηκε φυσικά στην απώλεια των δύο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους όταν το αεροπλάνο τους συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ανδραβίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η εκπομπή συνδέθηκε με την Τρίπολη, όπου είχε ήδη ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία του Υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, με τη Μάνια Αλιβιζάτου να δίνει όλο το ρεπορτάζ.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν γονιό που χάνει το παιδί του. Δεν υπάρχουν λέξεις για μια τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται ότι το παιδί τους που είναι στον ουρανό θέλει να τους δει να στέκονται στα πόδια τους. 

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους στείλουμε μια αγκαλιά. Είναι πολύ δύσκολο, εμείς είμαστε εδώ για άλλο λόγο, αλλά καλώς ή κακώς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε τα νέα. Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη. Να στείλουμε την αγάπη μας, το κουράγιο και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πονάνε και που μένουν πίσω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 189 / position2: 845
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb