CELEBS

Έλενα Χριστοπούλου: «Με κυνηγάς, με πολεμάς και με κάνεις σκουπίδι»

Τα on air «καρφιά της» και η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2023
Έλενα Χριστοπούλου: «Με κυνηγάς, με πολεμάς και με κάνεις σκουπίδι»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης (31/1) στην εκπομπή «Έλεος!» η Έλενα Χριστοπούλου. Η booker μοντέλων μίλησε για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά σε μικρότερη ηλικία, με αποτέλεσμα κάποια χρόνια αργότερα που ήθελε να μην μπορεί και να το έχει μετανιώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την αποκαλυπτική συνέντευξη, σχολίασαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» το πρωί της Τετάρτης. Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της παρακολούθησαν ένα απόσπασμα, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε την δική της απάντηση.

«Πολύ μεγάλη κουβέντα, ανοίγει πολλά θέματα γιατί υπάρχει και το θέμα της ηλικίας μέσα. Τίποτε δεν είναι πλέον ανέφικτο, υπάρχει η υιοθεσία, οι εξωσωματικές. Εκτιμώ πάρα πολύ το να λέει μια γυναίκα ότι ήταν σε μια σχέση και επειδή δεν γινόταν, κάνει την θυσία και επιλέγει να προχωρήσει, χωρίς να κάνει αυτό που θέλει. Βάζει τη συντροφικότητα πάνω απ’ όλα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Τότε η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Εγώ ο μοναδικός λόγος που μοιράστηκα όλο αυτό είναι γιατί πιστεύω πως όσο περνάνε τα χρόνια θα πρέπει να μοιράζεσαι και τα λάθη σου και τα σωστά σου. Όταν μπορείς να κάνεις παιδιά ή να κοιτάξεις τον εαυτό σου, να τον βάζεις πάνω από όλα. Όχι εγωιστική ή εγωκεντρικά, να μην βάζεις ποτέ κάτι άλλο πάνω από αυτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Για μένα υπάρχει το “βάζω τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα”. Δεν έγινε ποτέ εκτιμητέο αυτό, δυστυχώς. Και αυτό επιβαρύνει πάρα πολύ την ψυχή ενός ανθρώπου… Το είπα, ήμουν ξεκάθαρη. Άνοιξα μια κουβέντα δική μου, προσωπική, και τελείωσα κάπου. Αν υπήρχε σεβασμός ή εκτίμηση για την όποια θυσία μπορεί να έχεις κάνει και να μην κάνεις ακριβώς το αντίθετο… Δηλαδή, να με κυνηγάς, να με πολεμάς, να βάζεις ανθρώπους να μιλάνε για μένα, να με κάνεις σκουπίδι… Εκεί κοιτάω πίσω και λέω “έκανες βλακεία, Έλενα”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 259 / position2: 998
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb