CELEBS

Τριβυζάς για Χρυσαειδή: Γυρίσαμε από το ταξίδι του μέλιτος και μου ζήτησε να χωρίσουμε, ήταν σοκ

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μίλησε για τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2023
Τριβυζάς για Χρυσαειδή: Γυρίσαμε από το ταξίδι του μέλιτος και μου ζήτησε να χωρίσουμε, ήταν σοκ

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου», παραδεχόμενος το μεγάλο σοκ του διαζυγίου του με την παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Ήταν απόφαση της Σταυρούλας, την οποία εγώ την σεβάστηκα. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Τριβυζά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρξε πράγματι τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους; Ο ίδιος απαντά: «Όχι, δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα και εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές».

Σε ερώτηση για το εάν παρακολουθεί το φετινό Survivor, ο Παναγιώτης Τριβυζάς είπε: «Δεν το βλέπω, γιατί δε θέλω να μπω και στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι με κάποιον άνθρωπο από εκεί μέσα ήμουν μαζί πολλά χρόνια. Μπορεί να με χαλούσε και εμένα προσωπικά. Υπήρχε μία στενάχωρη κατάσταση, προχωράμε».

Τέλος, ο Παναγιώτης Τριβυζάς δήλωσε πως είχε σκοπό να δημιουργήσει οικογένεια με την πρώην σύζυγό του, ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 286 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb