BED TALK

H σeξολόγος Shan Boody δίνει τις καλύτερες συμβουλές για μια υπέροχη ερωτική ζωή

Ποια είναι τα 3 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ερωτική σου ζωή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H σeξολόγος Shan Boody δίνει τις καλύτερες συμβουλές για μια υπέροχη ερωτική ζωή

Η Shan Boodram είναι ειδικός σε θέματα οικειότητας που έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια συζητώντας το σeξ, τις σχέσεις και την προσκόλληση στο Διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης. Το Boodram έχει 70 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει υπηρετήσει ως ειδικός σε σειρές σε όλα τα μεγάλα δίκτυα (Netflix, Hulu, ABC, Fox) και γράφει άρθρα στους The New York Times, στο Forbes και στο Time Magazine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Shannon Boodram, η οποία συχνά αναφέρεται ως Shan Boody, στην περίεργη ηλικία των 19 ετών, ελάχιστα γνώριζε ότι 16 χρόνια αργότερα η δουλειά της ως πιστοποιημένη σeξολόγος θα ήταν ζωτικής σημασίας για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω.

Σύμφωνα με τη Shan Boody, η καλή διάθεση, η προετοιμασία και η υπομονή είναι οι τρεις ιδιότητες που απαιτούνται για την... πλοήγηση στο δύσκολο έδαφος των γνωριμιών. "Ειλικρινά, το 90 τοις εκατό των μηνυμάτων που λαμβάνω είναι «Είμαι φυσιολογικός;» Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν αν ο τρόπος με τον οποίο νιώθουν ευχαρίστηση τους είναι ΟΚ. Υπάρχουν αναστολες, αυτό το αίσθημα ντροπής και είμαι ευγνώμων που έρχονται σε εμένα γι' αυτό αντί να πάνε σε κάποιον άλλον που μπορεί να τους κάνει να ντραπούν"Η Shan παρομοίασε το ραντεβού με ένα θέμα που μπορεί να καταλάβει η σύγχρονη γυναίκα, την καριέρα. Μας ενθαρρύνει να προσεγγίζουμε τα ραντεβού και τις σχέσεις με την ίδια αυστηρότητα και ηθική που έχετε χρησιμοποιήσει για να πετύχεις στη δουλειά.

"Η πλειονότητα των συνευρέσεων δεν διαρκεί τόσο πολύ, οπότε όταν οι άνθρωποι λένε ότι δεν έχουν χρόνο, αυτό που εννοούν είναι ότι δε θέλουν να κάνουν όλη την προετοιμασία. Εάν έχετε μια αγχωτική καθημερινότητα, ή μια έντονη ζωή, μην αναβάλλετε το σeξ για το τέλος της ημέρας. Εάν είστε πρωινός άνθρωπος, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και γιατί όχι, στείλτε πονηρά μηνύματα μέσα στη μέρα. Ξεκινήστε το προκαταρκτικό παιχνίδι νωρίς".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 239 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb