CELEBS

73χρονη απαντά στα τρολ που λένε ότι τα ρούχα της είναι ακατάλληλα

Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και λαχτάρα για ζωή!
Από το NEWSROOM
73χρονη απαντά στα τρολ που λένε ότι τα ρούχα της είναι ακατάλληλα
collage

Μια 73χρονη γυναίκα ζει την καλύτερη ζωή της ως μοντέλο, αναρτώντας τακτικά περιεχόμενο στο TikTok για να δείξει στους haters ότι πρέπει να νιώθουμε άνετα να φοράμε ό,τι θέλουμε, σε οποιαδήποτε ηλικία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ οι πασαρέλες είναι συνήθως γεμάτες με λαμπερά νέα κορίτσια που μόλις ξεκινούν την καριέρα τους, η Colleen Heidemann είναι εκεί έξω αποδεικνύοντας ότι δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλη για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, έχοντας στραφεί στο μόντελινγκ σε ηλικία 69 ετών.

Τώρα που έχει υπογράψει συμβόλαιο με το NEXT Models, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τα παρασκήνια της πολυάσχολης ζωής της στο TikTok, όπου έχει περισσότερους από 300.000 ακόλουθους.

Εκτός από το να ενθαρρύνει τους άλλους να είναι όσο πιο δραστήριοι μπορούν – λέγοντας ότι όσο μεγαλώνουμε δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταματήσουμε να κινούμαστε – η Heidemann λατρεύει επίσης να μεταδίδει τη θετικότητα του σώματος στον κόσμο.

Δημοσιεύει συχνά τη λαμπερή εμφάνισή της στο Διαδίκτυο ως έναν τρόπο να δείξει στους ανθρώπους ότι πρέπει να ντυνόμαστε όπως νιώθουμε!

Σε ένα post, η Heidemann κοροϊδεύει τους ανθρώπους που λένε ότι δεν πρέπει να φοράει «τόσο ψηλά τακούνια» στα 70 της και ότι πρέπει να ντύνει την «ηλικία» της.

«Τι θα έλεγες για #wearwhatyouwant», απαντά, με ένα βίντεο που την δείχνει να περπατάει στους δρόμους με μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο και περίεργα ​​γυαλιά ηλίου.

Παραθέτοντας τους haters σε ένα άλλο κλιπ, γράφει: «Αυτό το μαγιό δεν είναι κατάλληλο για την ηλικία σου», είναι αυτό που λένε.

«Λέω: Φόρεσε ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά!»

Στη λεζάντα του βίντεο, η Heidemann προσθέτει: «Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και θέλω απλώς να σας πω, φορέστε αυτό που σας κάνει να νιώθετε όμορφα. ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ.”

Σε ένα άλλο, ποζάρει με όμορφα εσώρουχα, ρωτώντας: «Ποιος λέει ότι πρέπει να σταματήσεις να νιώθεις όμορφη με εσώρουχα όταν είσαι στα 70 σου;»

Σε συνέντευξή της στο DScene, η πρώην αεροσυνοδός είπε ότι σκέφτεται τι «βάζει στο σώμα της» πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθιζε, καθώς και πόσο σωματικά δραστήρια θα έπρεπε να είναι.

«Δεν καπνίζω ούτε πίνω και ποτέ δεν το έκανα», είπε.

«Η έμφαση δίνεται πάντα στα λαχανικά, ωμά ή ψητά, κατά προτίμηση. Τρώω πολύ λίγο κρέας, κυρίως κοτόπουλο, μοσχαρίσιο κρέας αλλά μερικές φορές μέσα στο χρόνο».

Η Heidemann είπε ότι προσπαθεί επίσης «πολύ σκληρά» για να καταναλώνει λιγότερη ζάχαρη, αλλά ότι ο ζεστός καφές παρέμεινε το πάθος της, προσθέτοντας: «Ειλικρινά πιστεύω ότι η σωματική και πνευματική διέγερση δεν είναι ίσως αλλά πρέπει για την απόκτηση μιας καλύτερης ζωής μπροστά, μια, ελπίζω, η οποία μπορεί να επιτρέψει πολύ περισσότερη προσωπική ελευθερία, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση!».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την ηλικία, το μοντέλο και ηθοποιός συνέχισε: «Το αντιμετωπίζω και το καταδικάζω σε καθημερινή βάση, κυρίως γιατί πιστεύω ακράδαντα στην τόσο απαραίτητη, εντελώς ιδιαίτερη και εκπληκτικά μοναδική παρουσία που είναι η «ΓΥΝΑΙΚΑ»!

«Μια δύσκολη αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες γερνούν τόσο διαφορετικά από τους άνδρες, που με την εμμηνόπαυση έρχεται η «Εποχή της Ασχετοσύνης»!

«Λοιπόν, προτιμώ να το νιώθουμε και να το βλέπουμε ως «Εποχή του Διαφωτισμού», οπότε συνειδητοποιούμε πόσο θαυμάσια πρέπει να μάθουμε, να νιώσουμε, να σκεφτούμε, να ζήσουμε και ω, ναι, να γελάσουμε με αυτό. Ας μην απελπιζόμαστε, αλλά ας συνεχίσουμε να προχωράμε, να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε να κινούμαστε, να συνεχίσουμε να είμαστε ζωντανοί!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 269 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb