FITNESS

Η γυμναστική της Jennifer Aniston που κάνει θαύματα

Τι κάνει η διάσημη σταρ και διατηρεί αυτή την κορμάρα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η γυμναστική της Jennifer Aniston που κάνει θαύματα
PINK ILLUSTRATION

Η Jennifer Aniston έχει γίνει μέλος της "αφρόκρεμας" του Χόλιγουντ με τα χρόνια. Η ηθοποιός θεωρείται ευρέως ως μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες των τελευταίων δεκαετιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνει όμως στην καθημερινότητά της για να είναι πάντα σε φόρμα και να διατηρεί τόσο καλλίγραμμο κορμί;

Η Jennifer Aniston ξεκινά τη μέρα της με μια αυστηρή πρωινή ρουτίνα πριν προπονηθεί

Τώρα στα 50 της, η Jennifer Aniston έχει τελειοποιήσει τη ρουτίνα υγείας και ευεξίας της. Η σταρ των "Friends" έχει επικεντρωθεί στην ομορφιά, τη διατροφή, την άσκηση και την ψυχική υγεία και όλα ξεκινούν από την πρωινή της ρουτίνα, σύμφωνα με το Women's Health. Όταν η Aniston ξυπνά το πρωί, ξεκινά τη μέρα της χωρίς οθόνη. "Δεν κοιτάζω το τηλέφωνό μου τουλάχιστον την πρώτη ώρα μετά το ξύπνημα. Η ψυχική διαφορά που κάνει αυτό επηρεάζει όλη την ημέρα", είπε η Aniston στο παρελθόν στη Vogue.

Αφού σηκωθεί από το κρεβάτι, η Aniston παίρνει τα σκυλιά της για μια βόλτα, πίνει τον καφέ της και κάθεται για να κάνει λίγο διαλογισμό, να γράψει ημερολόγιο και εξάσκηση ευγνωμοσύνης, πριν ξεκινήσει τη μέρα της. "Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αυτό ήταν πραγματικά χρήσιμο για μένα. Μειώνει το άγχος και βοηθά το πώς να δημιουργήσω αφθονία και ευγνωμοσύνη. Αφού κάνω τους 20λεπτους διαλογισμούς μου, βγάζω το ημερολόγιο μου. Μερικές μέρες είναι απλώς ροή - brainstorming για 10-12 λεπτά, μερικές μέρες κάνω λίστες ευγνωμοσύνης», αποκάλυψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Aniston φροντίζει επίσης να κάνει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, η οποία περιλαμβάνει ενυδατική κρέμα και αντηλιακή, για να διατηρεί το δέρμα της νεανικό και υγιές. Φυσικά, πρέπει επίσης να κινήσει το σώμα της και η ρουτίνα της προπόνησης έχει γίνει βασικό στοιχείο στη ζωή της.

Η Jennifer Aniston έχει πολλά είδη προπόνησης

Η Jennifer Aniston είναι μια πολυάσχολη γυναίκα. Ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο να γυμνάζεται σχεδόν κάθε μέρα. Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι τις εξαιρετικά πολυάσχολες μέρες που μπορεί να μην έχει χρόνο να κάνει την πλήρη προπόνησή της, προσπαθεί να κάνει λίγη άσκηση το πρωί. "Αν έχω μόνο πέντε λεπτά, θα τα χρησιμοποιήσω για να κινήσω το σώμα μου. Το σχοινάκι είναι μια πολύ δυνατή προπόνηση", είπε η Aniston. Ωστόσο, τις μέρες που θα έχει χρόνο, η ηθοποιός θα ασχοληθεί με τη δυναμική γυμναστική της ρουτίνα.

Ο προσωπικός προπονητής της Aniston, Leyon Azubuike, έχει πει ότι η Aniston συνήθως γυμνάζεται κάθε μέρα της εβδομάδας για περίπου 90 λεπτά την ημέρα. Ο προπονητής αποκαλύπτει ότι η ρουτίνα τους αποτελείται από πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης. «Πυγμαχούμε, πηδάμε σχοινάκι, κάνουμε προπόνηση ενδυνάμωσης, κάνουμε πολλή δουλειά με ζώνες αντίστασης», λέει ο Azubuike. "Τα εναλλάσσουμε αυτά τα πράγματα, οπότε είναι πάντα δύσκολο. Είναι συνεχώς πρόκληση."

Ωστόσο, όταν η Aniston δεν είναι σε κύκλο προπόνησης, έχει αναπτύξει έναν τρόπο γυμναστικής πιο χαμηλής έντασης, αποκαλύπτοντας ότι θα αφιερώσει 15 λεπτά σε ένα ποδήλατο και έναν διάδρομο πριν μεταβεί σε cross trainer. Λέει επίσης ότι της αρέσει να κάνει Pilates!

Η Aniston είναι προφανώς μια γυναίκα που της αρέσει να διατηρεί το σώμα της υγιές και χαρούμενο και έχει αναπτύξει μια αυστηρή ρουτίνα που λειτουργεί τέλεια για τον τρόπο ζωής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Διατροφή Πριν 53 εβδομάδες
Η διατροφή και η γυμναστική της Victoria Beckham είναι για σκληροπυρηνικές
Ποια μπορεί να την ακολουθήσει;
Δάφνη Τσάρτσαρου
Διατροφή Πριν 63 εβδομάδες
Η σαλάτα που έτρωγε η Jennifer Aniston για 10 χρόνια στα γυρίσματα των Friends
Έχει πάρα πολλά υλικά μέσα
Δάφνη Τσάρτσαρου
Wellness Πριν 63 εβδομάδες
Jessica Alba: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει για να διατηρεί το σώμα της σφιχτό και υγιές
Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται;
Δάφνη Τσάρτσαρου
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 109 / position2: 1401
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb