WELLNESS

Jessica Alba: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει για να διατηρεί το σώμα της σφιχτό και υγιές

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Jessica Alba: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει για να διατηρεί το σώμα της σφιχτό και υγιές
@jessicaalba

Η Jessica Alba κάνει χρόνια γυμναστική και μάλιστα έχει αγαπημένο workout. Μπορεί η Jessica Alba να έγινε γνωστή ως ηθοποιός σε blockbuster ταινίες όπως το “Sin City” και το “Fantastic Four”, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στον χώρο της ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός- επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει την εταιρεία Honest, μια σειρά από clean beauty προϊόντα για μωρά και ενήλικες. Μετά από μια δεκαετία, η εταιρεία έχει αξία πάνω από 1.7 δις, σύμφωνα με το Forbes.

Εκτός από την ενασχολησή της με το wellness brand της, έχει μια ολιστική προσέγγιση στο self care. Όπως λέει η ίδια: “Προφανώς το να έχεις καλά προϊόντα ομορφιάς και το να κοιμάσαι αρκετά και καλά, βοηθάει. Ωστόσο, χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση, όπως οι υγιείς συνήθειες. Αυτές είναι ο διαλογισμός, η ενυδάτωση εκ των έσω και μια σταθερή ρουτίνα ομορφιάς”. Επιπλέον, σε όλα αυτά προστίθεται και η γυμναστική.

Αυτό είναι η γυμναστική που κάνει η Jessica Alba:

Πριν από λίγο καιρό, η Jessica Alba ανέβασε ένα video στο instagram, γράφοντας: “γυμνάζομαι με το κορίτσι μου, την @ramonabraganza.” Σε αυτό, μας δείχνει όλη τη ρουτίνα της, ξεκινώντας απο ένα 30 λεπτών cardio ζέσταμα σε ποδήλατο. Στην συνέχεια, γυμνάζει το πάνω μέρος του σώματος και κάνει 15 Bulgarian squats στο κάθε πόδι. 

Ακολουθούν 10 πιέσεις με μπάρα στο στήθος, μετά κοιλιακοί και πλάγιοι. Η σανίδα είναι από τις ασκήσεις που βοηθούν όλο το σώμα. Επιπλέον, σύμφωνα με την trainer της, τη Ramona Braganza, στην Alba αρέσει να αλλάζει και τις ασκήσεις τις συχνά, ώστε να μη βαριέται. Δεν της αρέσει να κάνει συνέχεια επαναλαμβανόμενες ασκήσεις. Τέλος, σημειώνει ότι προτιμά να γυμνάζεται με φίλους γιατί έχει περισσότερη πλάκα. 

Επειφή δεν θέλει να νιώθει μεγάλη πίεση, αντί να πηγαίνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, ασκείται δύο με τέσσερις φορές την εβδομάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 71 εβδομάδες
Πώς να βελτιώσεις την ακμή στο λαιμό και σε άλλα σημεία
Tips από τους ειδικούς
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb