Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό τη νέα χρονιά

Εάν ανήκεις σε αυτό, θα έχεις την πιο υπέροχη χρονιά!
AstroGirl
Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό τη νέα χρονιά
Pink Illustration

Αν δυσκολεύεσαι να επεξεργαστείς το γεγονός ότι πέρασε άλλος ένας χρόνος, σίγουρα δεν είσαι μόνη. Αισθανόμαστε όλοι σαν να ανοιγοκλείσαμε τα μάτια μας και το 2022 "πέταξε" από μπροστά μας.

Τα καλά νέα είναι ότι, αφού ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον αστρόκοσμο για την επόμενη χρονιά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου πούμε τα πάντα για το τυχερό ζώδιο που θα έχει την καλύτερη χρονιά το 2023.

Για την ιστορία, αν το ζώδιό σου δεν είναι αυτό.... δε σημαίνει ότι είσαι καταδικασμένη Αντίθετα, το 2023 θα φέρει μια σειρά από ευχάριστες ή ανατρεπτικές στιγμές και για τα 12 ζώδια, οπότε μη χάνεις την ελπίδα σου!

Το πιο τυχερό ζώδιο, λοιπόν, για τη νέα χρονιά είναι ....

Ο ΚΡΙΟΣ


Έχεις πολλά να περιμένεις φέτος! Είτε το κοιτάξεις από την άποψη της αυτοανακάλυψης, είτε της ευκαιρίας για πρόοδο, η αστρολογία του 2023 έχει το όνομά σου.

Ο τυχερός Δίας θα διέρχεται από το ζώδιό σου για ένα μεγάλο μέρος του έτους, κάτι που είναι πολύ ιδανικό όταν πρόκειται για θέματα ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δε θα έχεις μόνο την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία να τολμήσεις το άγνωστο, αλλά και μια σειρά από συναρπαστικά γεγονότα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

Το καλύτερο κομμάτι; Ο Δίας θα εισέλθει τελικά στον Ταύρο (το αμέσως επόμενο πιο τυχερό ζώδιο της χρονιάς) και παρόλο που το ταξίδι του στο ζώδιο θα πλησιάζει στο τέλος του, ο δεύτερος οίκος σας (των χρημάτων, της άνεσης και της σταθερότητας) εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Κρόνος θα διέρχεται επίσης από τους Ιχθύς και τον 12ο οίκο των υποσυνείδητων προτύπων σου από τις 7 Μαρτίου, και παρόλο που η απλή σκέψη του πλανήτη τείνει να "ποτίσει" με φόβο πολλούς από εμάς, αυτή θα είναι μια περίοδος θεραπείας, πνευματικότητας και βαθιάς ενδοσκόπησης .

Τίποτα το κακό με το να περνάς χρόνο στη μοναξιά, καθώς καλείσαι να μπεις μέσα σου και να "σκάψεις" προς την ψυχή. Ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει επίσης τη διέλευση του μέσω του Αιγόκερω και του 10ου οίκου της εξουσίας, της καριέρας και της φήμης σας στον κόσμο στις 23 Μαρτίου, και αυτό μάλλον θα αισθάνεται σαν να σηκώνεται ένα βάρος από τους ώμους σας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο αρχίζεις να βλέπεις μια σημαντική αλλαγή στα κοινωνικά σου δίκτυα. Ο Βόρειος Κόμβος θα εισέλθει επίσης στο ζώδιό σου τον Ιούλιο, κάνοντας το ταξίδι σου προς την αυτοανακάλυψη ακόμη πιο συναρπαστικό!
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb