SKIN CARE

Αυτή η αμφιλεγόμενη μέθοδος για να καθαρίζεις το πρόσωπό σου έχει κάνει χαμό στο TikTok

Τι λένε οι ειδικοί;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτή η αμφιλεγόμενη μέθοδος για να καθαρίζεις το πρόσωπό σου έχει κάνει χαμό στο TikTok
@dimpledazzling

Πώς θα σου φαινόταν μια μέθοδος για να καθαρίσεις το προσωπό σου και διαρκεί 15 λεπτά; Ακόμα κι αν δεν βάφεσαι καθημερινά, ή πολύ, πάντα χρειάζεσαι το βράδυ ένα καλό καθάρισμα του προσώπου σου. Ειδικά τώρα στις γιορτές που το μακιγιάζ είναι πιο συχνό και πιο έντονο, δε μπορείς να πέφτεις για ύπνο βαμμένη. Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις για την επιδερμίδα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η μέθοδος που έχει γίνει viral στο TikTok

Όσον αφορά στον βραδινό καθαρισμό του προσώπου, υπάρχουν πολλά που μπορείς ή δεν είναι καλό να κάνεις. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να κάνεις double cleansing. Δηλαδή, να καθαρίζεις πρώτα το μακιγιάζ με ένα balm ή έλαιο, ή με νερό micellaire και στην συνέχεια να το πλένεις με ένα απαλό καθαριστικό. 

Οι τάσεις στο TikTok τρέχουν και δεν τις προλαβαίνουμε. Ξεκίνησε ένα challenge, που διαρκεί 15 λεπτά. Πόσο ξόδευες για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου; Πέντε λεπτά; Τι θα έλεγες για τον τριπλάσιο χρόνο; TikToker είπε ότι το μυστικό μιας αισθητικού είναι να κάνει μασάζ στο πρόσωπο με ένα cleansing oil για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά.

@opulentjade My life is FOREVER CHANGED #skincareroutine #skincarehacks #oilcleansing #skincaretips #tiktokwellness ♬ original sound - Adrika

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το μασάζ με το λάδι, βοηθάει να καθαριστούν οι πόροι, καθώς ο,τι τους φράζει, βγαίνει προς την επιφάνεια. Έτσι, φέυγουν και τα μαύρα στίγματα. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν είναι τόσο τρελαμένοι με την ιδέα. Αρχικά, πέρα από το χρόνο που καταναλώνεις πραγματικά και σε κάνει να βαριέσαι, υπάρχουν κι άλλα θέματα. 

Οι υπερβολές δεν είναι ποτέ καλές όσον αφορά στο skincare. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα έλαια είναι καλά, αλλά όχι όταν τρίβεις τόση ώρα το πρόσωπό σου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αχρείαστα τραύματα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, το τρίψιμο προκαλεί φθορά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 67 εβδομάδες
Αν θέλεις αποτελεσματική κρέμα ματιών πρέπει να έχει αυτά τα 2 συστατικά
Ψάξε γι`αυτά την επόμενη φορά που θα αγοράσεις κρέμα ματιών
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb