Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Αυτή είναι αυτή η νέα τρέλα του TikTok που λέγεται “contouring με πιρούνι”

Αν πίστευες ότι δεν έχεις πολλά να δεις ακόμα, δες αυτό

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΔΕΚ 05, 2022

Αυτή είναι αυτή η νέα τρέλα του TikTok που λέγεται “contouring με πιρούνι”
@gillianxgrace

Από όλους τους τρόπους που μπορεί να έχεις φανταστεί για να κάνεις contouring, τώρα υπάρχει ακόμα ένας.

Το contouring θέλει κι αυτό τα tips του για να πετύχει. Οι TikTokers, είπαν για ακόμα μια φορά να κάνουν κάτι διαφορετικό. Πραγματικά, δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μην το έχουν σκεφτεί και δοκιμάσει. Η νέα τους τρέλα, λέγεται “contouring με πιρούνι”.

Πώς γίνεται το fork contouring

Καλά διάβασες, τα κορίτσια σήμερα χρησιμοποιούν το πιρούνι όχι μόνο για να φάνε, αλλά και στο μακιγιάζ. Πώς το κάνουν; Πανεύκολα. Παίρνουν το πιρούνι και το τοποθετούν στη μύτη. Είτε από τη μια, είτε από την άλλη μεριά, φαίνεται ότι την κάνει τη δουλειά του. Παίρνουν το concealer  και στη γραμμή που είναι ακριβώς στη μύτη τη γεμίζουν. Στη συνέχεια, στις πλάγιες κενές γραμμές του πιρουνιού, βάζουν τη σκούρα απόχρωση. 

@christineabrahamm Nose Contour Hack 🍴 #nosecontour #nosecontouring #fork #makeuphack #fyp #makeuptips ♬ Said Sum - Remix - Moneybagg Yo, City Girls, DaBaby

Για να φτιάξουν τις γραμμές που έχουν σχεδιάσει, παίρνουν ένα βουρτσάκι, ή ένα σφουγγαράκι και τις κάνουν blend σιγά σιγά. Ωστόσο, είναι και λίγο επικίνδυνο, ένα πιρούνι στο πρόσωπο και ειδικά κοντά στα μάτια. Ίσως, απλώς μπορούμε να σχεδιάσουμε τις γραμμές στα σημεία της μύτης και χωρίς αυτό.

Η Gillian Grace που έχει σχεδόν 300.000 προβολές στο βίντεό της με τίτλο «fork contouring», φαίνεται να εφαρμόζει τα προϊόντα της με απόλυτη επιτυχία χρησιμοποιώντας μια criss-cross μέθοδο.
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 10 εβδομάδες
Αυτό το tip θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τη μάσκαρα που έχει στεγνώσει
Ακόμα ένα τρικ που έγινε viral
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb