MAKEUP

Αυτό το tip θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τη μάσκαρα που έχει στεγνώσει

Ακόμα ένα τρικ που έγινε viral
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό το tip θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τη μάσκαρα που έχει στεγνώσει
@mahassenmaquillageprof

Έχεις μια μάσκαρα που έχει στεγνώσει και θέλεις να την επαναφέρεις; Το TikTok ξαναχτυπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στο μακιγιάζ και σε πολλούς ακόμα τομείς, το TikTok έχει πάντα κάτι να πει. Μπορεί να είναι ένα tip, μπορεί να είναι μια δοκιμή, ή οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Επειδή τυχαίνει να έχουμε πολλές τα ίδια θέματα με τα καλλυντικά μας, πάντα αναζητούμε λύσεις. 

Το κόλπο για να επαναφέρεις την στεγνή μάσκαρα

Τι κι αν η μάσκαρα τελειώνει και έχει στεγνώσει; Τα TikTok girls λένε ότι μπορείς να μην την πετάξεις και να την χρησιμοποιήσεις λίγο ακόμα. Μπορείς να πάρεις το αγαπημένο μαγειρικό τρικ και να το φέρεις εδώ. Αυτό είναι το κλασικό μπεν μαρί. Δηλαδή, μπορείς να βράσεις νερό και να το βάλεις σε ένα μπωλάκι. Τοποθέτησε μέσα τη μάσκαρα και μετά από ένα πεντάλεπτο θα δεις ότι έχει λιώσει.

@madisonssecretiktok DRY MASCARA HACK test! let’s see if it works💕#makeuphack #fiveminutecrafts ♬ original sound - madison

Ένα ακόμα tip που έχει γίνει viral, είναι να χρησιμοποιήσεις ελαιόλαδο. Παίρνεις μια μικρή ποσότητα και τη βάζεις μέσα στο προϊόν. Αυτό λειτουργεί και με άλλα έλαια.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα σε όλα τα προϊόντα. Επίσης, τα έλαια δεν προορίζονται για χρήση στα μάτια. Πρόκειται για ευαίσθητη περιοχή που προκαλούνται ερεθισμοί. Τα προϊόντα έχουν συστατικά μελετημένα για την κάθε περιοχή που χρησιμοποιούνται. Οπότε, δε μας ακούγεται και τόσο safe ένα τέτοιο tip. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 70 εβδομάδες
Μήπως το Dry Shampoo δεν είναι τελικά καλό για την υγεία σου;
Οι έρευνες δείχνουν κάποιο επικίνδυνο συστατικό
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb