Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

«Έκανα σeξ σε ερημική παραλία και πέρασε δίπλα γκρουπ τουριστών»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Έλληνας ηθοποιός


Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2022

«Έκανα σeξ σε ερημική παραλία και πέρασε δίπλα γκρουπ τουριστών»

Τα πιο ακραία μέρη στα οποία έχει κάνει σeξ αποκάλυψε ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «After Dark», ένα απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day». «Σε μια παραλία που νόμιζα ότι είμαι μόνος μου. Πέρασα από λαγούμια, σπηλιές… φτάνω σε μια ειδυλλιακή παραλία και ξαφνικά, τη στιγμή που δεν έπρεπε, περνάει ένα group με τουρίστες. Η ντροπή ήταν κάτι το αδιανόητο» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Απαντώντας στην… περιέργεια του Θέμη Γεωργαντά για τη συνέχεια αυτού του περιστατικού, ο ηθοποιός είπε: «Το γκρουπ που ήταν καμιά εικοσαριά άτομα, ήταν όλοι με φωτογραφικές μηχανές. Έκαναν κι εκείνοι ότι δεν συνέβη και πέρασαν ένας ένας τη σπηλιά κι έφευγαν σιγά σιγά κι εγώ έμεινα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Βέβαια, η παραλία που τελικά δεν ήταν ερημική, δεν είναι το μοναδικό «ακραίο» μέρος που έχει κάνει σeξ ο ηθοποιός. «Το έχω κάνει και στο θέατρο, παρακολουθώντας μία παράσταση που βαριόμουν πάρα πολύ. Και στο καμαρίνι εννοείται» αποκάλυψε επίσης ο Αντώνης Λουδάρος.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb