ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με Καρκίνο από τον Δήμο Περιστερίου

Πρωτοβουλία του δήμου Περιστερίου για Καρκινοπαθείς
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΝΟE 23, 2022
Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με Καρκίνο από τον Δήμο Περιστερίου
Δήμος Περιστερίου

Ο δήμος Περιστερίου, γνωστός για τις κοινωνικές του δράσεις και τα αντανακλαστικά αλληλεγγύης που έχει, προχωράει σε μια πρωτοπόρα δράση για τα ελληνικά δεδομένα. Με πρωτοβουλία του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ξεκινάει σύντομα να προσφέρει εντελώς δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με Καρκίνο και στις οικογένειες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ανδρέας Παχατουρίδης ενημέρωσε για τη δράση αυτή λέγοντας πως έχει χρέος ο δήμος να σταθεί δίπλα σε όλους τους πολίτες που δοκιμάζονται και δίνουν τη δική τους μάχη.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση προς τους συμπολίτες του υπογράμμισε τα εξής:

«Όταν σας υποσχέθηκα μια νέα αντίληψη Δημάρχου, που θα σκύβει πάνω από τα προβλήματα της καθημερινότητας, είχα πλήρη επίγνωση πως το χρέος κάθε δημοτικής αρχής είναι να είναι δίπλα στον πολίτη, σε κάθε πρόβλημά του.
Αυτά τα 20 χρόνια μαζί πετύχαμε πολλά και σε καθημερινή βάση αλλάζουμε την πόλη μας προς το καλύτερο. Είναι πλέον γνωστό και εκτός των ορίων της πόλης μας, ότι το Περιστέρι είναι μια σύγχρονη, αλληλέγγυα και φιλάδελφη πόλη, μια πόλη γνωστή για τα κοινωνικά αντανακλαστικά της.
Δύσκολα θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο από τα έργα που μαζί εμπνευστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε γνωρίζοντας τις άπειρες εργατοώρες που επενδύθηκαν σε κάθε στάδιο κάθε έργου της πόλης μας.
Σήμερα όμως θα κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτό που ανακοινώνουμε μας κάνει όλους ακόμα πιο υπερήφανους για την πόλη μας.
Σήμερα ανακοινώνουμε πως ο Δήμος μας σύντομα θα ξεκινήσει να προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε συνδημότες μας ασθενείς με Καρκίνο και στις οικογένειές τους. Στην προσπάθεια των ασθενών να ανταποκριθούν στις αλλαγές και τις δυσκολίες που επιφέρει η νόσος σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο οφείλουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες και να μοιραστούμε με τους δημότες μας τον αγώνα που δίνουν. Έναν αγώνα ηρωικό που φέρνει τους ίδιους και τους οικείους τους στα όρια της ανθρώπινης αντοχής».

Ο δήμος Περιστερίου και ο Ανδρέας Παχατουρίδης για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί με πράξεις και συμπεριφορές σε πανελλαδικό επίπεδο με ακόμα μια κοινωνική δράση που όπως και οι προηγούμενες αποτελούν άριστο παράδειγμα προς μίμηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 383 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb