ENTERTAINMENT

Ο γάμος της showbiz που κράτησε μόλις 18 μέρες

Πώς έληξε ο μεγάλος έρωτας του Mario Lopez και της αγαπημένης του;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 23, 2022
Ο γάμος της showbiz που κράτησε μόλις 18 μέρες

Τι πήγε στραβά με τον Mario Lopez και την αγαπημένη του; Ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, και για 6 χρόνια ήταν ανάμεσα στους America's best couples. Ώσπου παντρεύτηκαν. 18 μέρες μετά, η σχέση ήταν ήδη παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους, η Ali Landry ακύρωσε τελικά το γάμος με το Lopez λόγω της απιστίας του - αναφέροντας συγκεκριμένα ένα περιστατικό όπου φέρεται να την απάτησε κατά τη διάρκεια του μπάτσελορ πάρτι του λίγες μέρες πριν τον γάμο τους.

Δεκαοκτώ χρόνια αφότου συνέβη, η Ali Landry εξακολουθεί να θυμάται τον σύντομο γάμο της με τον Mario Lopez - και ό,τι συνέβη μαζί του - ως «φρικτό».

Οι δυο τους είχαν σχέση για έξι χρόνια, αφού συναντήθηκαν στο διαγωνισμό Miss Teen USA το 1998, αλλά ο γάμος τους ακυρώθηκε μετά από μόλις δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ούτε μια εβδομάδα μετά, ανακάλυψα ότι επρόκειτο για κάτι που δεν έγινε μόνο μια φορά», είπε η Landry στη Lacey Leone McLaughlin στο podcast του Unfolding Leadership. «Ήταν, ξέρετε, απιστία... σε γενικές γραμμές, με μερικές γυναίκες για ένα χρόνο, μερικές γυναίκες για δύο χρόνια!».

«Σκέφτηκα μέσα μου, "Πώς τα κατάφερα, πώς μου ξέφυγε κάτι τέτοιο;". Έπειτα κοίταξα τον εαυτό μου και σκέφτηκα, "Πώς κατέληξα με έναν τέτοιο άνθρωπο; Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την κατάσταση;"», είπε πριν προσθέσει ότι της φαινόταν αδύνατο να κοιτάξει μπροστά.

«Είχα δεσμευτεί αλλά τι επρεπε να γίνει; Nα περνούσα, ξέρεις, όλη μου ζωή με πλήρη επίγνωση των συνθηκών, και έχοντας πραγματικά επίγνωση των επιλογών μου, και αυτές οι επιλογές θα αντιπροσώπευαν το ποια ήμουν ως άτομο;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 295 / position2: 610
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb