SKIN CARE

H Jennifer Garner έχει ένα skincare μυστικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Ένα σημαντικό tip που μπορεί να ξεχνάς
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
H Jennifer Garner έχει ένα skincare μυστικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα
@mschwartzphoto

Η Jennifer Garner, αποκάλυψε τις αλλαγές που κάνει στη ρουτίνα της τις κρύες μέρες του χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Harper’s Bazaar, μίλησε για τη συνεργασία της με το hair brand Virtue. Επιπλέον, ρωτήθηκε για τη ρουτίνα ομορφιάς της. 

Το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Garner για τον χειμώνα

Όταν τελειώνει το καλοκαίρι και πέφτει η θερμοκρασία όλο και περισσότερο, αλλάζει και τη ρουτίνα της. Όπως είπε, μόνο προσθέτει και ποτέ δεν αφαιρεί. Προτιμά να προσθέσει υγρασία και ενυδάτωση στην επιδερμίδα της. 

Αυτό το επιτυγχάνει με παχύρευστες κρέμες. Αγαπάει τη ρετινόλη και την κρέμα ματιών της. Η ρετινόλη είναι γνωστή για την ανανέωση και την απολέπιση του προσώπου. Μετά το καλοκαίρι, είναι το σημαντικότερο συστατικό στη ρουτίνα της. Ακόμα, δεν ξεχνά το υαλουρονικό οξύ σε όλες τις εποχές του χρόνου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jennifer garner♥ (@jennifergarner_official)

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας της το βράδυ από το μακιγιάζ και τους ρίπους. Δεν πέφτει ποτέ για ύπνο βαμμένη, είναι πολύ αυστηρή με αυτό. Επομένως, δεν είναι κάτι που δεν γνώριζες. Αλλά, πολλές φορές μπορεί και να το ξεχνάς.

Έχουμε πει πολλές φορές κι εμείς, ότι είναι το μεγαλύτερο βήμα για καθαρή και υγιή επιδερμίδα. To επόμενο, είναι πάντα η αντηλιακή προστασία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb