ΤΑΞΙΔΙΑ

8 πόλεις του εξωτερικού ιδανικές για σένα που αγαπάς τα Χριστούγεννα

Και αξίζει να κλείσεις από νωρίς, για να καταφέρεις να πας!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
8 πόλεις του εξωτερικού ιδανικές για σένα που αγαπάς τα Χριστούγεννα
@Artem Kniaz / unsplash

Πόλεις που αν ξεκινήσεις σήμερα να οργανώνεις το ταξίδι σου εκεί, θα πετύχεις καλύτερες τιμές και θα ζήσεις την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Γιαυτό, να το κάνεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

It's the most wonderful time, of the year και πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για αυτό! Σε πολύ λίγο, δρόμοι και μαγαζιά θα γεμίσουν με λαμπιόνια, στα ηχεία θα ακούγονται γιορτινά τραγούδια, οι Χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης θα γεμίσουν με κόσμο και γλυκά και λιχουδιές θα αποκτήσουν πρόσβαση στην καθημερινότητά μας! 

Αν φέτος, σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είναι μια καλή στιγμή! Οι παρακάτω πόλεις θα είναι απόλυτα γιορτινές και εσύ θα ζήσεις σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία. Αν μάλιστα κλείσεις από τώρα τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία σου, τότε σίγουρα θα εξασφαλίσεις και καλύτερες τιμές! 

Σου αξίζει σίγουρα ένα ταξίδια σε μια από τις παρακάτω πόλεις του εξωτερικού! 

Σάλτζμπουργκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαγευτικό και παραμυθένιο, το μέρος αυτό είναι ό,τι καλύτερο για να περάσεις μερικές μέρες την περίοδο των γιορτών. Φρόντισε να έχεις χοντρά ρούχα μαζί σου και να είσαι οκ με τις ουρές που θα συναντάς, γιατί είναι αρκετά τουριστικό και όχι και τόσο χαοτικό. Εδώ γεννήθηκε ο Mozart και η παρουσία του είναι αισθητή παντού. Θα τον ακούσεις στα xmas markets αλλά θα δεις και τη φιγούρα του σε κάθε λογής διαφημιστικά και μαγνητάκια! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salzburg Tourism (@visitsalzburg)

Νυρεμβέργη

Μια πόλη συνώνυμο των Χριστουγέννων για τους Γερμανούς. Η Νυρεμβέργη με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές της και τα εντυπωσιακά κτίρια είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για γιορτινή εξόρμηση. Η πόλη έχει αρκετά πράγματα να δείτε και να κάνετε, οι τιμές είναι πιο οικονομικές σε σχέση με άλλους προορισμούς και οι εμπειρίες που θα ζήσετε θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🅆🄴 ❤️ 🄽🅄🅁🄴🄼🄱🄴🅁🄶 (@visit_nuremberg)

Βιέννη

Η αρχοντική Βιέννη είναι επίσης μια πόλη που αξίζει να είναι στη λίστα μας! Οι ταξιδιώτες αγαπούν να έρχονται εδώ την περίοδο των γιορτών γιατί συμβαίνουν πάρα πολλά δρώμενα! Παραστάσεις, φεστιβάλ, αγορές γεμάτες με μυρωδιές από το ζεστό κρασί gluhwein και φυσικά, μπόλικη σοκολάτα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς για αυτές τις λαμπερές μέρες και νύχτες; 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wien | Vienna (@viennatouristboard)

Πράγα

Αντίστοιχα με τη Βιέννη και εδώ, στην πρωτεύουσα της Τσεχίας. Εδώ εκτός από δρώμενα, γλυκά και εντυπωσιακές αγορές, θα πετύχεις και καλύτερες τιμές. Η ρομαντική Πράγα την περίοδο αυτή λαμποκοπάει από τα στολίδια και όσοι έχουν κάνει Χριστούγεννα εκεί, ένα έχουν να λένε. Ότι είναι μαγικά! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Praha / Prague / Прага 🇨🇿 (@insta.prague)

Ροβανιέμι

Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω από τη λίστα το διάσημο...χωριό του Αη Βασίλη! Το Ροβανιέμι έχει την τιμητική του αυτήν την εποχή και αν υπάρχει το budget και έχεις και την υπομονή να περιμένεις τις ατέλειωτες ουρές σε αξιοθέατα και events, τότε να πας! Θα περάσεις υπέροχα και θα ζήσεις κάτι που σίγουρα δεν έχεις ζήσει ξανά! Μια lifetime Χριστουγεννιάτικη εμπειρία που θα θυμάσαι για πάντα, σε όποια ηλικία και αν είσαι! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit Rovaniemi (@visitrovaniemi)

Στρασβούργο

Ένας ακόμα διάσημος προορισμός για τα Χριστούγεννα είναι το Στρασβούργο και η ευρύτερη περιοχή της Αλσατίας. Αν διαλέξεις να μείνεις στο Κόλμαρ, θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τους δρόμους του κρασιού, να φας υπέροχα ζαχαρωτά και να απολαύσεις τα αμέτρητα στολίδια που είναι σε κάθε γωνιά! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Strasbourg | Alsace | France (@strasbourgcity)

Παρίσι

Μένουμε στη Γαλλία και πάμε στο πάντα γιορτινό Παρίσι! Θα το έχεις ακούσει και άλλες φορές ότι πρέπει μια φορά στη ζωή σου, να ζήσεις την πόλη αυτή, κατά την περίοδο των γιορτών! Η ατμόσφαιρα στους δρόμους είναι μαγευτική, τα μαγαζιά και οι βιτρίνες τους, προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα και οι γιορτινές εκδηλώσεις είναι πολλές! Αν έχεις κατά νου, να έρθεις εδώ, τότε κλείσε από τώρα ξενοδοχεία και αεροπορικά γιατί μετά είναι σίγουρο ότι θα είναι αρκετά ακριβά! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris for Dreamers (@parisfordreamers)

Κοπεγχάγη

Μια ακόμα πόλη που αγαπάει τα Χριστούγεννα είναι η πρωτεύουσα της Δανίας. Εδώ είναι το φημισμένο πάρκο Tivoli. Είναι ένα από τα πιο πάρκα με άπειρα Χριστουγεννιάτικα vibes και απεριόριστη χαρά! Η Κοπεγχάγη είναι μια ακριβή πόλη, γιαυτό φρόντισε και εδώ να κάνεις τις κρατήσεις σου, όσο πιο νωρίς μπορείς! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Copenhagen | Travel community (@copenhagensworld)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 328 / position2: 748
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb