ΜΑΛΛΙΑ

Δες ποια είναι τα λάθη που κάνεις στο λούσιμο

Είναι πιο απλά απ`όσο φαντάζεσαι
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες ποια είναι τα λάθη που κάνεις στο λούσιμο
@reny.cash

Μήπως τελικά δε λούζεσαι σωστά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λούσιμο είναι κάτι που το κάνεις χρόνια και το έχεις μάθει από μικρή. Όπως πολλές συνήθειες που κάνεις χωρίς να δίνεις μεγάλη σημασία, έτσι είναι και το λούσιμο στην καθημερινότητά σου. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως κάνεις κάποιο λάθος και δεν έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις;

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις στο λούσιμο

Αρχικά, όπως έχουμε ξαναπεί, το καυτό νερό πραγματικά δεν βοηθαει καθόλου ούτε στα μαλλιά, ούτε στο σώμα. Είναι πολύ δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά αφυδατώνει το δέρμα του κεφαλιού. Το τριχωτό της κεφαλής, είναι ένα σημείο που ξεχνάμε καμμιά φορά ότι θέλει κι αυτό φροντίδα. 

Ακόμα ένα λάθος που επισημαίνουν και αρκετοί κομμωτές, είναι ότι λουζόμαστε πάρα πολύ συχνά. Το καθημερινό λούσιμο, όχι μόνο καταστρέφει το τρχωτό, αλλά κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν ακόμα πιο λαδωμένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ulla🎀 (@mom74fashion)

Επιπλέον, μπορεί να αποφεύγεις να βάλεις conditioner. Αν νομίζεις ότι επιβαρύνει τα μαλλιά σου, οι ειδικοί το διαψεύδουν σήμερα. Αρκεί να βάλεις την ποσότητα που χρειάζεται στις άκρες των μαλλιών.

Τέλος, ένα σημαντικό θέμα είναι το πόσο σαμπουάν χρησιμοποιείς. Οι ειδικοί λένε ότι η σωστη ποσότητα είναι περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού. Φυσικά, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως το μήκος και η πυκνότητα των μαλλιών. Αν τα μαλλιά σου είναι κοντά, σίγουρα μπορείς να βάλεις το minimum, αλλά αν είναι μακριά και πολύ πυκνά, θα χρειαστείς περισσότερο.

Καλό είναι να φροντίζεις να καλύπτεις το κεφάλι και τα μαλλιά σου και όχι να βάζεις πολύ περισσότερο από αυτό που χρειάζεται γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 99 εβδομάδες
Αυτά είναι τα trends στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο
Δες τις τάσεις για το φθινόπωρο- χειμώνα 2022-2023
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb