AUTUMN READY ΜΑΛΛΙΑ

Αυτά είναι τα trends στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο

Δες τις τάσεις για το φθινόπωρο- χειμώνα 2022-2023
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτά είναι τα trends στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο
@lilamoss

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα χρώματα μαλλιών του φθινοπώρου είναι ζεστά και πλούσια.

Η εποχή της αλλαγής και της ανανέωσης είναι εδώ. Αν σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου ή να ανανεώσεις το χρώμα, τότε σίγουρα σε ενδιαφέρουν οι τάσεις του φθινοπώρου. 

Οι αποχρώσεις που θα δούμε είναι ζεστές, λαμπερές και αρκετά σκούρες φέτος. Είτε πρόκειται για χρώμα, είτε για ανταύγειες, θα βρεις πολλές εναλλακτικές στα χρώματα μαλλιών του φθινοπώρου.

Τα trends στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο 2022:

Rich Brunette

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Addison Rae (@addisonraee)

Φέτος το καστανό θα είναι παντού. Κομμωτές προτείνουν επιστροφή στα καστανά, φυσικά μαλλιά. Ωστόσο, το extra είναι ότι δίνουν μια λάμψη και διάσταση στο χρώμα. Δηλαδή, ένω φαίνεται ένα χρώμα, στην ουσία μπλέοκονται 2 ή περισσότερες καστανές αποχρώσεις για να το πετύχουν

Shadowed Roots

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

Ένα trend που έχει παρουσιαστεί ήδη από την άνοιξη, είναι οι shadowed roots. Με αυτό εννοούμε τη “σκιά” που δημιουργείται στη ρίζα των ανοιχτών αποχρώσεων. Αντί για το ombré, που έχει διαφορετικές άκρες, βλέπουμε διαφορά στη ρίζα. Plus, είναι εύκολη τάση, γιατί αν έχεις βάψει τα μαλλιά σου λίγο πιο ανοιχτά και σου “κατεβαίνει” το χρώμα μαλλιών, πετυχαίνεις πολύ απλά την την τάση.

Toasted Caramel

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💞Dana Simnovec💞Yeg Hairstylist (@danashairbubble)

Οι καραμελένιες και βουτυρένιες αποχρώσεις στα μαλλιά, έχουν καταφέρει να ανέβουν στην κορυφή των προτιμήσεων. Αν θέλεις να αλλάξεις το ξανθό και να το σκουρύνεις, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα πιο καραμελένιο χρώμα, με τόνους χρυσού και όχι τόσο ψυχρό. Το toasted caramel μπορείς να το δοκιμάσεις και στα ξανθά και στα καστανά μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Highlights

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η φυσική λάμψη και το φως που μπορείς να δώσεις στο χρώμα σου, επιτυγχάνεται με τα highlights. Φέτος, οι ειδικοί προτιμούν τα highligts που είναι ελαφρώς πιο ανοιχτά από το χρώμα των μαλλιών και δεν δημιουργούν μεγάλες αντιθέσεις.

Cherry

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🅰🆂🅷🅻🅴🆈 🅻🆈🅽🅳🆂, ⓗⓐⓘⓡⓢⓣⓨⓛⓘⓢⓣ (@hairbyashleylynds)

Το κόκκινο έχει αποκτήσει μια θέση στα top χρώματα τα τελευταία χρόνια. Όσο χειμωνιάζει, θα βλέπεις όλο και περισσότερο cherry αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ με τα καστανά και τα σκούρα μαλλιά γενικότερα. Η συντήρηση του χρώματος, ωστόσο, είναι λίγο πιο δύσκολη.

Dark Mocha

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nine Zero One (@ninezeroone)

Ένα χρώμα για όσες αγαπούν πραγματικά τα σκούρα μαλλιά, είναι το dark mocha. Πρόκειται, στην ουσία, για το πολύ σκούρο καστανό. Η απόχρωση φτάνει πολύ κοντά στα μαύρα μαλλιά, αλλά στην ουσία είναι καστανά. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου μαύρα, ως πρώτο βήμα για να δεις πώς φαίνεται το σκούρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Trends Πριν 78 εβδομάδες
Τα trends που ξεχωρίσαμε στη Milan Fashion Week Spring‑ Summer 2023
Celebrities στις πασαρέλες του Μιλάνου
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 2806 / position2: 7545
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb