ΝΥΧΙΑ

Θέλεις δυνατά νύχια; Δοκίμασε αυτήν την τάση

Η τάση που υπόσχεται ενυδατωμένα νύχια και μπορείς να τη δοκιμάσεις πανεύκολα.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Θέλεις δυνατά νύχια; Δοκίμασε αυτήν την τάση
@injournal.rs

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στα τόσα trends που βλέπουμε καθημερινά στα social media, υπάρχουν κάποια που μπορούμε να δοκιμάσουμε εύκολα και άλλα όχι. Δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοσημειώσουμε και γι’αυτό κάνουμε save αυτά που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. 

Ένα από αυτά είναι και το πρόσφατο για δυνατά και ενυδατωμένα νύχια. Πρόκειται για το nail slugging. O συγκεκριμένος όρος μας θυμίζει το slugging, την τεχνική ενυδάτωσης προσώπου. Στο πρόσωπο, κάνουμε layering με συγκεκριμένα προϊόντα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα νύχια.

Πώς θα κάνεις το nail slugging

Στην ουσία, το slugging λειτουργεί ως θεραπεία ενυδάτωσης των νυχιών. Τα ενυδατωμένα νύχια, μπορούν να γίνουν και δυνατά νύχια. Αν σπάνε συνεχώς και η αφυδάτωση τα κάνει αδύναμα, σίγουρα θα σε βοηθήσει. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που έχει κάνει χαμο στο TikTok. 

@lovefreshpaint Been doing this for years, didn’t know it had a name 😅 #nailcare #slugging #nailinspo #fypシ #foryou #CloroxMistChallenge #nails ♬ Sunny Day - Ted Fresco

Είναι πολύ εύκολο να το δοκιμάσεις στο σπίτι. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα λάδι σώματος και βαζελίνη. Ξεκινάς να απλώνεις το oil στα πετσάκια σου και να κάνεις λίγο μασάζ, ώστε να απορροφηθεί καλύτερα. Στην συνέχεια, βάζεις λίγη βαζελίνη ώστε να “κλειδώσει” η ενυδάτωση σε εκείνα τα σημεία.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, δίνει την ευκαιρία στο δέρμα σου να θεραπευτεί και να κρατήσει παραπάνω τα ενυδατικά στοιχεία. Μπορείς να το δοκιμάσεις στο pampering day ή να το κάνεις και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 80 εβδομάδες
Το viral κόλπο του TikTok για να καλύψεις τα σπυράκια
To trick που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα σπυράκια έχει δοκιμαστεί από τις TikTokers.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 2539 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb