MAKEUP

Το viral κόλπο του TikTok για να καλύψεις τα σπυράκια

To trick που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα σπυράκια έχει δοκιμαστεί από τις TikTokers.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το viral κόλπο του TikTok για να καλύψεις τα σπυράκια
@rozhe_beauty__

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές αναρωτιέσαι, γιατί βγήκε τώρα αυτό το σπυράκι και τι να κάνεις. Εκτός από τη skincare ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φύγει και να μην σε ενοχλεί, μπορεί να θέλεις να το καλύψεις με μακιγιάζ. Α

Αν έχεις παρατηρήσει, κάποιες φορές που προσπαθείς να καλύψεις τα σπυράκια, ακόμα και με το makeup δεν τα καταφέρνεις γιατί είναι κάπως διάφανο.  Στο TikTok, ωστόσο, φαίνεται να βρήκαμε τον τρόπο να καλυφθεί πλήρως. 

Η sticky method για να καλύψεις τα σπυράκια

Εδώ, λοιπόν, έρχεται η sticky method. Τί είναι αυτό; Όπως λέει και το όνομα, η μέθοδος που “κολλάει”. Για να το εξηγήσουμε πιο αναλυτικά, εκτός από το video, διάβασε παρακάτω. Πρόκειται για τον τρόπο να καλύψεις τα σπυράκια αν έχεις ακμή, ή περιστασιακή ακμή. 

@mikaylanogueira HOW TO PERFECTLY COVER ACNE USING THE STICKY METHOD 😳👌🏻 #makeup #beauty #acne #acnecoverage ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Στη μέθοδο αυτή, ξεκινάς με ενυδάτωση προσώπου. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξεις ένα serum και στην συνέχεια κάποιο primer, που είναι κάπως κολλώδη. Αν έχεις παρατηρήσει, υπάρχουν κάποια προϊόντα που απορροφώνται τελείως από το δέρμα και άλλα που το κάνουν να κολλάει κάπως. Αυτά θα χρειαστείς.

Στην συνέχεια, παίρνεις ένα concealer που να είναι πιο ματ, αππλώνεις λίγο στο κάθε σπυράκι με πινέλο και περιμένεις 2-5 λεπτά να στεγνώσει πάνω στο δέρμα. Έτσι όπως είσαι με το concealer, δεν το απλώνεις καθόλου. Παίρνεις ένα σφουγγαράκι για blending, απλώνεις προσεκτικά το foundation και τα έχεις καταφέρει.

Θα το δοκιμάσουμε να δούμε αν δουλεύει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 79 εβδομάδες
Ποιο συστατικό είναι καλύτερο για απολέπιση σύμφωνα με τους δερματολόγους;
Τα οξέα που λατρεύουν οι δερματολόγοι και οι καταναλώτριες.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb