Αυτές οι celebrities είναι ορκισμένες fans του fasting

Προσοχή, δεν είναι για όλους
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτές οι celebrities είναι ορκισμένες fans του fasting

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν είσαι άτομα που ακολουθεί τις τάσεις που αφορούν την υγεία και τη φυσική κατάσταση, πιθανότατα έχεις δει τις λέξεις «intermittent fasting» να εμφανίζονται πολλές φορές μπροστά σου τον τελευταίο χρόνο.

Για τους μη μυημένους, ο όρος περιγράφει μια μέθοδο προγραμματισμένης νηστείας προκειμένου να συμπυκνωθεί η κατανάλωση τροφής σε μικρότερο μέρος της ημέρας. Έχει αρχίσει να κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των celebrities – με πολλούς από αυτούς να ισχυρίζονται ότι τους βοήθησε να χάσουν το ανεπιθύμητο βάρος. Πολλές αμφίβολες δίαιτες της μόδας περιλαμβάνουν νηστεία, αλλά η διαλειμματική νηστεία πρέπει να είναι μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση. Συγκεκριμένα, το πιο σύνηθες πρόγραμμα είναι να τοποθετείς την πρόσληψη τροφής μέσα σε οκτώ ώρες και τις υπόλοιπες δεκαέξι να ακολουθείς τη νηστεία.

Αυτοί οι διάσημοι είναι μεγάλοι fan του fasting και μάλλον θα πρέπει να τους ακούσουμε.

Gisele Bündchen

Στο βιβλίο της "Lessons", η Bündchen αποκάλυψε ότι ακολουθεί τη δημοφιλή εκδοχή 5:2 της διαλειμματικής νηστείας, η οποία περιλαμβάνει το να τρώει κανονικά τις πέντε ημέρες της εβδομάδας και να περιορίζει τις θερμίδες στις 500-600 θερμίδες στις υπόλοιπες δύο.

Jennifer Aniston 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Aniston αποκάλυψε την τάση της για fasting τον Οκτώβριο του 2019, λέγοντας ότι από τότε που ξεκίνησε, «παρατήρησε διαφορά» στο πώς φαίνεται και αισθάνεται. Σε συνέντευξή της στους Radio Times, είπε: «Κάνω διαλειμματική νηστεία, οπότε δεν έχω φαγητό το πρωί».

Kourtney Kardashian

Το 2018, η Kourtney Kardashian εξήγησε ότι είναι λάτρης του fasting σε μια ανάρτηση που έκανε στην επίσημη εφαρμογή της. Η Kardashian, η οποία ίδρυσε τον ιστότοπο υγείας και τρόπου ζωής "Poosh" το 2019, έγραψε για τη διατροφή της: «Δεν θα έτρωγα ποτέ μετά τις 19:00 το βράδυ και θα περίμενα να φάω πρωινό την επόμενη μέρα μέχρι το τέλος της πρωινής μου προπόνησης, η οποία θα ήταν περίπου 10:30 π.μ. έως 11 π.μ.».

Scarlett Johansson

Η Johansson ακολούθησε μια εξαντλητική δίαιτα και προπόνηση για τον σωματικά απαιτητικό ρόλο της ως Black Widow στο The Avengers, και αυτό φαίνεται. Τον Απρίλιο του 2019, πριν από την κυκλοφορία του Avengers: Endgame, ο εκπαιδευτής της Johansson, Eric Johnson, είπε στο Harper's BAZAAR U.S. , ότι η ηθοποιός νήστευε για περίπου 12 ώρες κάθε μέρα. «Αυτή ήταν μια γενική κατευθυντήρια γραμμή – κάποιες φορές πιέζαμε πέρα ​​από αυτό, σε 14-15 ώρες ανάλογα με το πρόγραμμα γυρισμάτων», πρόσθεσε ο Johnson.

Reese Witherspoon

Η Witherspoon δεν έχει χρησιμοποιήσει ρητά τις λέξεις "intermittent fasting" για να μιλήσει για τη διατροφή της, αλλά είπε στους Radio Times το 2019 ότι -όπως η συμπρωταγωνίστριά της στο Morning Show- Jennifer Aniston, καταναλώνει κι αυτή μόνο υγρά (δηλαδή καφέ και "πράσινο χυμό") τα πρωινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 809 / position2: 1522
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb