WELLNESS

Όλα όσα κάνουν οι celebrities για να φαίνονται άψογες μπροστά στο φακό

It's a tough work
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όλα όσα κάνουν οι celebrities για να φαίνονται άψογες μπροστά στο φακό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eίτε πρόκειται για την άσκηση κοιλιακών της Hailee Beiber είτε για το πώς η Jennifer Lopez τονώνει με ασκήσεις τους γλουτούς της, ως κοινωνία μας συναρπάζει ο τρόπος με τον οποίο ασκούνται οι celebrities και συχνά θέλουμε να μάθουμε λεπτομέρειες για το πώς γυμνάζονται, ώστε να μπορούμε να μιμηθούμε τη ρουτίνα γυμναστικής τους.

Αυτή η παρόρμηση είναι απολύτως κατανοητή, λέει η Mariah Wellman, PhD, επίκουρη καθηγήτρια τεχνολογίας, πληροφοριακής παιδείας και ευεξίας στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, η οποία έχει εντρυφήσει στην... εμφάνιση και την ζωή των διασημοτήτων.

«Οι celebrities είναι οι πιο διάσημοι άνθρωποι στην κοινωνία», λέει, «οπότε οι άλλοι έχουν την ψευδαίσθηση πως εάν είναι σε θέση να τους μοιάσουν, πως θα τραβήξουν την ίδια προσοχή και λατρεία στις δουλειές τους ή στην προσωπική ζωή».

Και υπάρχει κάτι περισσότερο από τις αγαπημένες τους συνταγές, σχήματα περιποίησης δέρματος ή ρουτίνες γυμναστικής - η αληθινή αναδημιουργία οποιασδήποτε πτυχής του τρόπου ζωής μιας διασημότητας απαιτεί, «πολύ χρόνο και πολλά λεφτά», λέει ο Christian Castano, προπονητής και διευθύνων συνεργάτης στο celeb hotspot gym, Dogpound.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Castano εξηγεί ότι δεν γεννήθηκαν έτσι - οι πελάτες του έχουν διατροφολόγους, προσωπικούς σεφ, καθημερινά λεμφικά μασάζ για να μειώσουν την κατακράτηση νερού, γιατρούς που εξετάζουν κάθε πτυχή της υγείας για να τους κρατούν σε ευεξία και πολλά άλλα. «Όλα αυτά κοστίζουν χιλιάδες δολάρια», λέει ο Wellman.

Αυτή η προσαρμογή είναι ένα προνόμιο που δεν θα είχε ένας καθημερινός άνθρωπος, εκτός αν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά, προσθέτει ο Castano.

Και οι διάσημοι δεν πληρώνουν απαραίτητα τον λογαριασμό για όλα αυτά. «Αυτό μπορεί να βγει από την τσέπη κάποιου διάσημου», λέει ο Wellman, «ή, εάν αυτός ο διάσημος ετοιμάζεται για έναν ρόλο σε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, η εταιρεία παραγωγής μπορεί ακόμη και να πληρώσει τον λογαριασμό!».

Ταυτόχρονα, ο Castano σημειώνει ότι οι διασημότητες «δουλεύουν ασταμάτητα και προπονούνται πολύ» και ότι όταν ετοιμάζονται για έναν ρόλο ή μια εκδήλωση, η φυσική προετοιμασία «τους καταπίνει». Είναι αδύνατο να καταβάλεις την ίδια προσπάθεια σε ένα πρόγραμμα προπόνησης, όταν η άσκηση είναι ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές υποχρεώσεις σου ή από τη δουλειά σου και όχι μέρος της ίδιας της δουλειάς σου.

Έτσι, παρόλο που μπορεί να είναι διασκεδαστικό να μαθαίνετε τα workout tips και τη διατροφή των celebrities, ο Castano και ο Wellman θέλουν οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι μπορoύν απλώς να πάρουν ιδέες και τίποτα παραπάνω - και πως για κάποιους η "τελειότητα", είναι μια διαδικασία 24/7. Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε και δουλειές...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 591 / position2: 1167
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb