ΜΑΛΛΙΑ

Hair Tan: Δες το κόλπο για να κρατήσεις το καλοκαίρι στα μαλλιά σου

Πόσο εύκολο είναι να το κάνεις;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Hair Tan: Δες το κόλπο για να κρατήσεις το καλοκαίρι στα μαλλιά σου
@monicajulieann

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις το καλοκαίρι στα μαλλιά σου.

Όταν έρχεται το φθινόπωρο, είσαι μαυρισμένη, ανανεωμένη και έχεις ακόμα καλοκαιρινή διάθεση. Γιατί, λοιπόν, να μην πάρεις μαζί σου στην πόλη και στη δουλειά αυτό το mood; Όπως διατηρείς το μαύρισμά σου (δες εδώ τα κόλπα), έτσι μπορείς να κάνεις και με τα μαλλιά σου. 

Τι είναι το Hair Tan

Το tan, το ήξερες για το δέρμα σου. Υποδηλώνει αυτό το ηλιοκαμμένο χρώμα που έχεις. Ωστόσο, υπάρχει η τάση του Hair tan, δηλαδή το χρώμα μαλλιών που προέρχεται από την επίδραση του ήλιου. Η μέθοδος αυτή, βοηθά να διατηρήσεις αυτό το χρώμα μαλλιών που μπορεί να σου δώσει φυσικά ο ήλιος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J O D I E P A L M E R ⚡️ (@jodiepalmer.hair)

Πρόκειται όσο το δυνατόν πιο φυσικό χρώμα, που είναι ανάμεσα στο balayage και στα babylights. Η hair colorist Jodie Palmer, φαίνεται να έχει δημιουργήσει την τάση και να την εφαρμόζει στις πελάτισσές της. Όπως λέει και η ίδια, θέλει να κρατήσει αυτό το beach vibe. Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι τα μαλλιά των surfers, που έχουν ανοίξει λίγο από τον ήλιο. 

Οι celebrities που αγαπούν την τάση αυτή, είναι, μεταξύ άλλων, η Hailey Bieber και η Jennifer Aniston. Για να το πετύχεις κι εσύ, πρέπει να το συζητήσεις με τον κομμωτή σου και να ζητήσεις φυσικές αντάυγειες που ενσωματώνονται με το χρώμα των μαλλιών σου. Ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J O D I E P A L M E R ⚡️ (@jodiepalmer.hair)

Επιπλέον, στα θετικά συγκαταλέγεται ότι δεν χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια, αλλά μπορείς ακόμα και μόνο 2 φορές τον χρόνο, αφού φαίνεται πολύ φυσικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 87 εβδομάδες
Να γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα όταν λούζεις τα μαλλιά σου
Τι μπορεί να σου προσφέρει;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb