Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Pink Travel Girls: Η Λήμνος μέσα από τα μάτια της Μαίρης

Τι να κάνεις, πού να πας, τι να φας, πού να κολυμπήσεις και άλλα

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Δημοσίευση ΑΥΓ 11, 2022

Pink Travel Girls: Η Λήμνος μέσα από τα μάτια της Μαίρης

Η Μαίρη είναι Beauty Blogger και όπως μαρτυράει και το όνομα της στο Instagram ως @shoppingtherapy αγαπάει να αγοράζει συνεχώς κάτι καινούριο! Θα τη βρεις να σουλατσάρει στα πιο cool στέκια της Αθήνας με ένα Campari Spritz στο χέρι και πάντα μια αστεία ατάκα για να σε κάνει να περάσεις ωραία! 

Ταξίδεψα εκεί πρώτη φορά…

Το 2021 και μετανιώνω που δεν πήγα νωρίτερα
Να φάτε οπωσδήποτε…
Τοπικά τυριά όπως μελίχλωρο και καλαθάκι, τη δική τους φάβα που λέγεται άφκος, φλωμάρια (χυλοπίτες που συνήθως συνοδεύουν κόκορα κοκκινιστό), αυτούδια (ζυμαρικά), κρασιά από παρακείμενους αμπελώνες κι αν έχει περισσέψει χώρος βενιζελικά, παραδοσιακά αμυγδαλωτά που πήραν το όνομά τους από τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Η αγαπημένη μου παραλία είναι…
Ο Κέρος, ένας παράδεισος για τους surfers, καθώς  οι άνεμοι και τα κύματα εκεί είναι ιδανικά. 
Το μπαρ που λάτρεψα….
Είναι το Νεφέλη στους πρόποδες του Κάστρου όχι μόνο για τα ωραία vibes την ώρα του ηλιοβασιλέματος αλλά και γιατί αν είστε τυχεροί θα δείτε ελαφάκια σε απόσταση αναπνοής. 

Μια ανάμνηση που μου έμεινε…
Είναι οι Αμμοθίνες, μια τεράστια έκταση με βουνά από άμμο, μια έρημος στη μέση του πουθενά που λίγο πριν δύσει ο ήλιος σκεπάζεται από ένα γλυκό αλλά συνάμα απόκοσμο φως.

Η καλύτερη φωτογραφία που έβγαλα…. 
Είναι στην Αλυκή όπου όταν η λιμνοθάλασσα δεν καλύπτεται από νερό, σχηματίζεται ένα εκτεταμένο πεδίο άλατος, χαρίζοντας εξωπραγματικές photo opportunities.Διαβάστε Ακόμη
Πριν 18 εβδομάδες
Travel Girls
Πού θα πας φέτος;
Παναγιώτης Καρδερίνης
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb