CELEB STYLE

5 διαχρονικά looks της πριγκίπισσας Diana για το καλοκαίρι

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons όλων των εποχών
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 διαχρονικά looks της πριγκίπισσας Diana για το καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα καλοκαιρινά outfits της Lady Diana, είναι από τα πιο διαχρονικά που έχουμε δει.

Ακόμα και σήμερα, όλες μνημονεύουμε την πριγκίπισσα Diana. Το στυλ της ήταν αξεπέραστο, effortless, chic. Τα outfits της Diana, είναι πάντα στο moodboard μας, κάθε χρόνο, χωρίς υπερβολές. Ο λόγος είναι, ότι εκτός από το stylish κούρεμα και τα beauty looks, που έχουν επιστρέψει ξανά στο προσκήνιο, τα ρούχα της δεν έφυγαν ποτέ. 

Τα πιο διαχρονικά outfits της, φοριούνται ξανά και ξανά, κάθε καλοκαίρι. Βρήκαμε τα πιο hot looks και φέτος, θα τα αντιγράψουμε με τον δικό μας τρόπο για ακόμα μια φορά.

Τα 5 πιο διαχρονικά outfits της πριγκίπισσας Diana που θα φοράμε το καλοκαίρι:

Total White

To ολόλευκο look με λεπτομέρειες όπως η ζώνη, η τσάντα και τα παπούτσια, παραμένει ο,τι πιο hot για το καλοκαίρι στην πόλη.

Blue Jeans- White Shirt

“Blue Jeans, white shirt”, το είπε και η Lana Del Rey, το λέμε κι εμείς. Το λευκό πουκάμισο με το τζιν, είναι τα top κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου για να φοράς από το πρωί ως το βράδυ όλες τις εποχές του χρόνου.

White shorts

Λευκό σορτσάκι με μαύρο top και sneakers, είναι άνετα ένας σημερινός, φετινός συνδυασμός. Φοριούνται τέλεια στις διακοπές και όχι μόνο.

Biker Shorts & Φούτερ

 

Βλέπουμε ότι οι φωτογραφίες της Diana με τα biker shorts και τα φούτερ, κυκλοφορούν ίσως περισσότερο από όλες στο pinterest. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι άνετο, βολικό, αλλά και stylish outfit.

Cute Top

Τα εμπριμέ tops είναι ένα κομμάτι που έχει κερδίσει πραγματικά την προσοχή όλων τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί. Συνδυάζονται άψογα με φουστες, παντελόνια, αλλά και σορτσάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Trends Πριν 94 εβδομάδες
Αυτές είναι οι 10 πιο hot τάσεις στα μαγιώ για το καλοκαίρι του 2022
Διάβασε ένα αφιέρωμα στις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιώ για το καλοκαίρι του 2022
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb