SKIN CARE

5 Celebrities αποκαλύπτουν το Νο.1 μυστικό τους για τέλεια επιδερμίδα

Είναι πολύ πιο απλά απ'όσο φαντάζεσαι
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 Celebrities αποκαλύπτουν το Νο.1 μυστικό τους για τέλεια επιδερμίδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrities μοιράζονται το μυστικό τους για τέλεια επιδερμίδα.

Πολλές φορές ακούμε τι έχουν να πουν οι πιο γνωστές ηθοποιοί του Hollywood, τραγουδίστριες και it girls. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν την ευκαιρία να συνεργάζονται με τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους. Οι stars, προσπαθούν κι εκείνες να αποκτήσουν και να διατηρήσουν υγιές δέρμα και έχουν κάποια μυστικά. 

Πως, όμως έχουν καταφέρει οι celebrities να έχουν καλή επιδερμίδα; Πέρα από τα γονίδια, έχουν η κάθε μια και το δικό της μυστικό. Τα μοιράζονται ανα καιρούς με το κοινό, που ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.

5 Celebrities αποκαλύπτουν το Νο.1 μυστικό τους για τέλεια επιδερμίδα:

Olivia Palermo

Η Olivia Palermo, εκτός από το άψογο chic style της, έχει και υγιές δέρμα. Όπως μας συμβουλεύει να κάνουμε κι εμείς, μένει μακριά από τον ήλιο, πίνει πολύ νερό και επιλέγει τα κατάλληλα προϊόντα. Επιπλέον, τρώει πολλά μούρα, καθώς έχουν πολλά αντιοξειδωτικά.

Priyanka Chopra

Η Priyanka Chopra, είναι beauty girl, καθώς μοιράζεται πολλά tips, πολύ συχνά. Το μυστικό τη είναι το γιαούρτι. Ειδικότερα, αντί να το τρώει, φτιάχνει μάσκα με γιαούρτι, βρώμη και κουρκουμά (1-2 κουταλιές από το καθένα). Την αφήνει μισή ώρα και την ξεβγάζει.

Cate Blanchett

Το πιο αυτονόητο κόλπο για λαμπερό δέρμα μας λέει η Cate Blanchett. Πιστεύει ότι αν κάνεις ο,τι μπορείς για να αφαιρέσεις το στρες από τη ζωή σου, θα λάμπεις. Αυτή είναι η νούμερο ένα απάντησή της για την ομορφιά. Φυσικά, το μασάζ βοηθάει σε αυτό πολύ.

Olivia Culpo

Η Olivia Culpo, έμαθε από την αισθητικό της πάρα πολλά. Υποστηρίζει την ολιστική προσέγγιση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να έχει λαμπερή επιδερμίδα, προσέχει πολύ τη διατροφή της, καθώς αποφεύγει τα πολλά γλυκά και τρώει πολλά λαχανικά.

Lea Michele

Η Lea Michele, ακολουθεί μια πολύ απλή και αυτονόητη συμβουλή, που οι περισσότερες μπορεί να ξεχνάμε. Πίνει πολύ νερό και φροντίζει να κοιμάται αρκετά. Όσο συνηθισμένο κι αν ακούγεται, έχει αποτέλεσμα, όπως λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 97 εβδομάδες
Modern Diana bob: Γιατί προτιμούν αυτό το κούρεμα οι celebrities;
Ένα από τα huge trends στα κουρέματα του καλοκαιριού
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb