ΜΑΛΛΙΑ

Modern Diana bob: Γιατί προτιμούν αυτό το κούρεμα οι celebrities;

Ένα από τα huge trends στα κουρέματα του καλοκαιριού
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Modern Diana bob: Γιατί προτιμούν αυτό το κούρεμα οι celebrities;
@elizabeth_debickiofficial

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το bob haircut που έχουν επιλέξει πολλές celebrities. 

Τα κουρέματα του καλοκαιριού είναι πολλά. Επειδή, καθώς φαίνεται, κάθε χρόνο υπάρχει ένα bob κούρεμα, ένα πιο κοντό και σχηματισμένο, θα το βρούμε και φέτος.

Τι είναι το modern Diana bob και γιατί το προτιμούν οι celebrities;

Ακόμα μια τάση που σίγουρα κάπου θα έχεις πετύχει στο TikTok, είναι αυτό το κούρεμα. Με το Platinum Jubillee της Βασίλισσας Ελισσάβετ, μεταφερθήκαμε λίγο ξανά στο Λονδίνο, την εποχή που μεσουρανούσε το στυλ της πριγκίπισσας Diana. H επιρροή της στη μόδα και στην ομορφιά, είναι τεράστια ακόμα και σήμερα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

Το κούρεμα της Diana, που έχει τη δική του ιστορία και στην έχουμε πει εδώ, είναι ένα από τα πιο διαχρονικά εδώ και πολλές δεκαετίες. Το modern Diana bob, είναι το κούρεμα αυτό με σημερινά στοιχεία. Αν και οι δεκαετίες αυτές έχουν κάνει μεγάλο comeback, οι κομμωτές βάζουν και μια σημερινή πινελιά ώστε να γίνει πιο φρέσκο. 

Ενώ περιμένουμε την επόμενη σεζόν του The Crown με ανυπομονυσία, βλέπουμε και την Elizabeth Debicki με το κούρεμα της Diana και μας έχει κάνει εντύπωση. Αρκετές celebrities το προτιμούν, φέρνοντάς το στα δικά τους μέτρα, όπως έχει κάνει και η Kaia Gerber.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Το μήκος βοηθάει να μην έχεις πολλά μαλλιά πάνω στους ώμους σου και να “ελαφρύνεις” το κεφάλι σου το καλοκαίρι. Η έμφαση δίνεται στα layers, ώστε να δώσουν σχήμα στο πρόσωπο. Γι’ αυτούς τους λόγους, το έχουν λατρέψει και πολλές celebrities.

Με λίγη λακ, αφρό, ή beach waves spray, μπορείς να το κάνεις και πιο ανέμελο. Να μην είναι το στημένο που δεν θέλεις για καλοκαίρι. Αυτό ακριβώς το κάνει και πιο μοντέρνο, η ανεμελιά και το εφέ “μόλις ξύπνησα”. Οπότε, μην το φοβηθείς, δεν χρειάζεται τόσο styling όσο νομίζεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 96 εβδομάδες
4 φυσικοί τρόποι για να μεγαλώσουν φυσικά τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σου
Δοκίμασε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά προϊόντα
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb