ΤΑΞΙΔΙΑ

5 μέρη κοντά στην Αττική για να κάνεις την πρώτη βουτιά για φέτος

Επειδή το πρώτο 35άρι μόλις έκανε την εμφάνιση του στην Αθήνα!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
5 μέρη κοντά στην Αττική για να κάνεις την πρώτη βουτιά για φέτος
@myrto_koz / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Η Ζέστη φέτος ξεκίνησε από νωρίς και πριν καλά καλά να το σκεφτούμε οι παραλίες άρχισαν να γεμίζουν και τα αντηλιακά από τα ράφια των φαρμακείων φεύγουν σαν καραμέλες. Είτε με το περσινό μαγιό, είτε με καινούριο τα επόμενα Σαββατοκύριακα πρέπει να σε βρουν σε κάποια παραλία. 

Αν μένεις στην Αθήνα, σου έχουμε πέντε αγαπημένες μας παραλίες για να κάνεις την πρώτη βουτιά για φέτος. Μια δροσερή βουτιά που θα σε χαλαρώσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού και τα πέντε τοπία που έχουμε διαλέξει είναι μοναδικά! 

Προσήλι

Περίπου 60 χιλιόμετρα από την Αθήνα και στην περιοχή του Πόρτο Γερμενού, αυτή εδώ η παραλία μοιάζει με έναν μικρό παράδεισο. Ολοκάθαρα νερά, παχιά σκιά από τα δέντρα, καθαρά βότσαλα και εύκολη πρόσβαση. Τι άλλο να χρειαστείς για να κάνεις την πρώτη βουτιά για φέτος; Σίγουρα το αντηλιακό σου... αυτό και μόνο και αρκεί! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viktoras Bekiarhs (@viktoras_bekiarhs)


Ψάθα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μονοήμερη μέχρι την ψάθα (που βέβαια είναι κοντά, δηλαδή 1.5 ώρα οδήγηση) δεν είναι απλά μια δροσερή βουτιά, είναι ταξίδι στην εξοχή. Εκτός από την υπέροχη παραλία που έχει το Αλεποχώρι, αυτό που θα σου αρέσει είναι και το μέρος γενικότερα. Μαγαζιά παντού για να απολαύσεις φαγητό, γλυκό και καφέ. Δάσος τριγύρω αν έχεις όρεξη να κάνεις discovering και μια θάλασσα ολοκάθαρη και απολαυστική! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Zoumpoulakis (@spiros_zoumpoulakis)


Ερωτοσπηλιά

Αρκούν 36km οδήγησης για να βρεθείς σε αυτό ειδυλλιακό μέρος που έχει και το όνομα αλλά και τη χάρη! Η Ερωτοσπηλιά είναι μια φανταστική αμμουδερή παραλία με υπέροχα διάφανα νερά. Το κακό είναι ότι επειδή είναι μικρή γεμίζει πολύ γρήγορα. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις να καθίσεις αν έρθεις μετά τις 09:00. 

Έλα καθημερινές ή πολύ νωρίς το πρωί. Αγόρασε προμήθειες από την καντίνα που έχει και απόλαυσε αυτόν τον μικρό κόλπο! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Papanikolaou (@vassilispapanikolaou)


Χάρακας

Αυτό το μέρος ξεκάθαρα θα σου θυμίσει Κυκλάδες! Είναι ρηχή, με άμμο και αρκετό χώρο. Για να φτάσεις εδώ θα χρειαστεί να οδηγήσεις μέχρι τα όρια της Κερατέας, όπου και θα συναντήσεις μια ταμπέλα που γράφει «Παραδοσιακός οικισμός Χάρακα». Σχεδόν έφτασες, θα δεις την πανέμορφη ακτή με το beach bar να σε καλωσορίζει! Εδώ χαλαρά θα κάτσεις μέχρι το απόγευμα για να απολαύσεις το τρομερό ηλιοβασίλεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rannia B. (@ranniabcreative)


Σκαλωσιά

Είναι στην Κορινθία και θα τη βρεις σε μια παράκαμψη στο δρόμο για τη λίμνη Βουλιαγμένης. Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη. Τα υπέροχα βότσαλα, η βαθιά καθαρή θάλασσα και το επικό ηλιοβασίλεμα που θα δεις από εκεί, κάνουν το μέρος πραγματικά ερωτεύσιμο! Αξίζει τη μια ώρα και κάτι που πρέπει να οδηγήσεις μέχρι εκεί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Fakinou (@katerinafakinou87)

Καλές Βουτιές 

Διάβασε και αυτό: 

7 παραλίες κοντά στην Αττική που θα σου θυμίσουν Κυκλάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 281 / position2: 2890
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb