THINK

Δεν έχει καμία σημασία τι γράφουν στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

Σημασία έχει πως πρέπει να σταματήσει να παράγεται τέτοια τοξικότητα.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δεν έχει καμία σημασία τι γράφουν στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα
@chrismpo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που την κακολόγησαν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει να εμφανίζεται δημόσια από τότε που έχει γίνει μητέρα, ίσως ήρθε η ώρα να συζητήσουμε το εξής.

Δεν έχει καμία σημασία τι γράφουν στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα. Σημασία έχει πως πρέπει να σταματήσει να παράγεται τέτοια τοξικότητα και πως εμείς ως γυναίκες, θα ΕΠΡΕΠΕ να καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο αλλά απόλυτα σημαντικό είναι να μη χαθούμε μέσα στους ρόλους μας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Και κυρίως το γεγονός πως επειδή εμείς επιλέξαμε κάτι άλλο, να μην κρίνουμε και κυρίως να μην εκφράζουμε την τοξικότητά μας στους άλλους, που στην τελική, δεν μας ξέρουν, δεν τους ξέρουμε πραγματικά. Aλήθεια ξέρεις αν η Χριστίνα και η κάθε Χριστίνα δεν έκλαιγε πάνω από τις δυο κούνιες των μωρών της όλη νύχτα επειδή δεν ηρεμούσαν με τίποτα; H αν πέρασε ξάγρυπνη πολλά βράδια, ή αν ήθελε με όλη της τη ψυχή κάποιον να τη βοηθήσει όταν τα δίδυμά της γκρίνιαζαν ταυτόχρονα για ώρες;

H μήπως δεν θυμάσαι πώς ένιωσες όταν κάποιος, έβγαλε για εσένα αυθαίρετα συμπεράσματα που δεν ίσχυαν; Ή πόσο πιεστικό είναι να πρέπει να ακολουθείς αυτό που θεωρούν οι άλλοι σωστό χωρίς να σε βρίσκει σύμφωνη;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;» είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

Και κάτι ακόμη. Είναι απόλυτης σημασίας να καταλάβουμε πως το τι πιστεύουμε εμείς για το πώς πρέπει να ντύνεται κάποιος, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Και πως αν περιμένει κανείς πως επειδή κάποια γυναίκα κάνει παιδί, πρέπει να σταματήσει να ντύνεται όπως θέλει και να φορέσει πάνω της άλλη μια κοινωνική στερεοτυπική εμφάνιση, τότε καλύτερα να επιστρέψει στη δεκαετία του 60. 

Όπως υπέροχα έθεσαν οι "Υπέροχες Γυναίκες" "Ξέρεις τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα που είναι μαμά; ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Υπέροχες Γυναίκες (@yperoxes.gynaikes)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 3005 / position2: 5853
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb