Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι γνωρίστηκε με τη νέα του αγαπημένη Φανή Σπυριδάκη!

Αέρας ανανέωσης πνέει στη ζωή του


Δημοσίευση ΜΑΙ 29, 2022

Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι γνωρίστηκε με τη νέα του αγαπημένη Φανή Σπυριδάκη!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, απολαμβάνοντας τη συντροφιά μιας πολύ επιτυχημένης επιχειρηματία.

Μετά τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ντέμη Νικολαΐδη μαζί της σε ταβέρνα στο Πέραμα πριν από μερικές μέρες.

H πρώτη γνωριμία μεταξύ τους έγινε στο μπαρ που είναι συνιδιοκτήτρια στην οδό Κολοκοτρώνη, σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς της Αθήνας. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συχνάζει στα μαγαζιά της Φανής Σπυριδάκη και δεν ήταν λίγες οι φορές που έχει εκτελέσει και χρέη dj.

Όσοι γνωρίζουν τη γνωστή επιχειρηματία μιλούν για μία πολύ ευγενική φυσιογνωμία με γαλλικές αναφορές, καθώς έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών.

Η Φανή Σπυριδάκη έχει κάνει πέρασμα από τη σειρά του Mega, Singles ενώ το 2018 την είχαμε δει σε ένα επεισόδιο του MasterChef.

Όσο για τον Ντέμη Νικολαΐδη, πλέον έχει γίνει συχνός θαμώνας των καταστημάτων εστίασης της επιχειρηματία και περνάει πολύ χρόνο μαζί της, με πολλούς να κάνουν λόγο για μία σχέση με πολλές προοπτικές για το μέλλον.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb