WELLNESS

Τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς στη Θεσσαλονίκη αυτή την εποχή

Είναι ιδανικά για να ζήσεις στο έπακρο το καλοκαίρι!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς στη Θεσσαλονίκη αυτή την εποχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Θεσσαλονίκη αλλάζει συχνά και μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο κάθε εποχή! Βασικό ρόλο σε όλο αυτό παίζουν τα μαγαζιά που ομορφαίνουν τις μέρες και τις νύχτες μας. Καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει ένα πράγμα - έξω!

Για φαγητό

Osten

Το εστιατόριο που εκανε μόδα το casual dining! Εκανε μια ήσυχη και διακριτική εισβολή στη ζωή μας, μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα, καταλήγοντας σε μια από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες. Από τη συγκλονιστική πίτσα, τα φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται κάθε μέρα, μέχρι τα γλυκά του, είναι όλα ένας γαστρονομικός παράδεισος. Και με τόση ανοιχτωσιά, είναι ιδανικό για αυτή την εποχή! Το ότι είναι στα ανατολικά, δεν σταμάτησε κανέναν από όλη τη Θεσσαλονίκη να το επισκεφθεί, οπότε σε συμβουλεύουμε να το βάλεις στο πρόγραμμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OSTEN (@osten_thessaloniki)

Pelosof

Εδώ, προπολεμικά στεγαζόταν το Παλαιό Ταχυδρομείο και τα καταστήματα της εβραϊκής κοινότητας, στη στοά Πελοσόφ – Αμαρίλιο – Πάρδο. Ένα κτίριο που είναι πραγματικά, μαγικό. Ειδικά τώρα που άνοιξε και η αυλή του (εκτός από το αίθριο) είναι στα καλύτερά του. Το μέρος που έχεις δει και ξαναδεί στo Instagram, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της πόλης. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το νέο του brunch - και σε μερικές μέρες, και το νέο μενού, αλλά μην παραλείψεις να κλείσεις τραπέζι, γιατί είναι σχεδόν πάντα γεμάτο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelosof (@pelosof_)

Για ποτό

Nectar Distillery

Με θέα σχεδόν 360, πίσω από τον Ναό της Παναγίας Χαλκέων, έχεις την πόλη στα πόδια σου. Είναι το μπαρ καφέ του hostel Zeus is Loose, και από την πρώτη φωτογραφία έγινε viral! Και πώς να μη γίνει αφού είναι πραγματικά ξεχωριστό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nectar Distillery (@nectar_distillery)

Jamaica Ντισκοκαφενείο

Και για καφέ, και για brunch, και για όταν θες να πιεις ποτό το βράδυ με live μουσική, και για να αράξεις στο στενάκι με τα πολύχρωμα φωτάκια. Είναι ιδανικό για όλα. Το πρωί θα ακούσεις ξένη μουσική, το βράδυ ρεμπέτικα, το μεσημέρι soul, τα μεσάνυχτα ντίσκο. Έχει τη φάση του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamaika Ντισκοκαφενείο (@jamaica_skg)

The Little Cup

Το μικρό καφέ που μεγάλωσε και έπιασε κι άλλο χώρο στην καρδιά μας και στο δρόμο. Σε ένα σημείο που δεν το πιάνει εύκολα το μάτι σου, έχει δημιουργηθεί ένα μικρό hub στο οποίο όλο και κάποιο event θα γίνεται, όλο και κάποιο πάρτυ θα οργανώνεται και το κυριότερο, έχει πάντα κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Little Cup (@little_cup_)

Για κάτι διαφορετικό

Ergon Agora East

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό χώρο 15 στρεμμάτων στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 50 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου σε έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργήθηκε μια ανοιχτή αγορά και εστιατόριο, με θέα τη θάλασσα και τον Όλυμπο. Τι να πούμε, οι φωτογραφίες τα λένε όλα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERGON Agora (@ergonagora)

Food Truck Park

Ένα σταθερό spot όπου μπορείς να πιεις και να φας κάτω από τα αστέρια και μόνο!  Η δημιουργία του πρώτου υπαίθριου food truck park στην Ελλάδα είναι γεγονός και στολίζει την Πυλαία με τα φωτάκια και τα χρώματά του. Must επίσκεψη ειδικά τώρα που ο καιρός είναι καλός. Θα το λατρέψετε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΨΗΤΟ (@psitomagazine)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb