Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Το μαγικό συστατικό για τέλειο σeξ που κανείς δεν περιμένει

Οι επιστήμονες μας εκπλήσσουν για ακόμα μια φορά

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 11, 2022

Το μαγικό συστατικό για τέλειο σeξ που κανείς δεν περιμένει
Φωτογραφία από τον χρήστη Ketut Subiyanto στο Pexels

Δεν πρόκειται για κάποια τεχνική ή κάποια στάση, αλλά οι επιστήμονες φαίνεται ότι μας προτείνουν έναν τρόπο για να απογειωθεί η σeξουαλική μας ζωή, με έναν πολύ απλό και καθημερινό τρόπο.

Μπορεί να σου φανεί ασήμανταη ή και κουτή, όμως η συγκεκριμένει συμπεριφορά μπορεί να κάνει θαύματα στα εpωτικά ενός ζευγαριού. Οι ειδικοί πάντως, αναφέρουν ότι οι παρατηρήσεις τους ανάμεσα στους ανθρώπους, έδειξαν ότι όχι μόνο πιάνει, αλλά και φέρνει χαρά και ευτυχία.

Όπως αναφέρουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, αν ο σύζυγος ή ο σύντροφος συμμετέχει περισσότερο στην φροντίδα των παιδιών και στις υποχρεώσεις του σπιτιού γενικά, αυτά θα έχουν σαν αποτέλεσμα την καλή σeξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Οι επιστήμονες, ανακάλυψαν ότι όσο περισσότερο συμβάλλουν οι άντρες στην ανατροφή των παιδιών και τα καθήκοντα του γονέα και μοιράζονται στην ουσία το μεγάλωμα τους με τις γυναίκες, αντί αυτό να είναι αποκλειστικά έργο των δεύτερων, τότε το ζευγάρι νιώθει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σχέση του, κάτι που βγαίνει και στην ποιότητα της σeξουαλικής του ζωής.

Αν όμως, η γυναίκα είναι εκείνη που έχει την αποκλειστική ευθύνη της φροντίδας των παιδιών, τότε κανένας από τους συντρόφους δεν είναι ευχαριστημένος από τη σχέση και όλο αυτό ανακλάται στο κομμάτι μεταξύ τους, όπως και στο σeξ.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb