SKIN CARE

Το tip για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ χωρίς να βλάψεις τις βλεφαρίδες σου

Είναι πολύ απλό
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το tip για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ χωρίς να βλάψεις τις βλεφαρίδες σου
@angeesikorska.mua

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει ένα tip για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ χωρίς να βλάψεις τις βλεφαρίδες σου και είναι πολύ εύκολο.

Το μακιγιάζ των ματιών είναι δημιουργικό, μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σου εύκολα. Είτε λατρεύεις το βαρύ μακιγιάζ, με συνδυασμούς σκιών, eyeliner και πολλές στρώσεις μάσκαρα, είτε είσαι λάτρης του πιο φυσικού, το ντεμακιγιάζ ενδέχεται να είναι δύσκολο. 

Σύμφωνα με makeup artists, το ιδανικό είναι να βάζεις layers. Δηλαδή να ξεκινήσεις με ένα καλό primer ως βάση και στην συνέχεια να απλώσεις τη σκιά. Στο τέλος, ένα setting spray, θα σε βοηθήσει ώστε να μη μουντζουρωθείς και να διατηρηθεί το μακιγιάζ.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colors Mauritius (@colorsmauritius)

Φυσικά, όλο αυτό που θα έχεις δημιουργήσει με επιτυχία και θα είναι σταθερό, δεν θα βγαίνει εύκολα. Όπως καταλαβαίνεις, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βαρεθείς και να κοιμηθείς βαμμένη, καθώς καταστρέφεις την επιδερμίδα σου, φράζεις τους πόρους και δημιουργούνται φλεγμονές.

Πως να κάνεις ντεμακιγιάζ

Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις πως θα αφαιρέσεις το μακιγιάζ χωρίς να βάψεις το δέρμα και στις βλεφαρίδες σου. Το tip για να τα αποφύγεις, είναι να επιλέξεις oil balms. Τα προϊόντα αφαίρεσης makeup με βάση το έλαιο, είναι πιο απαλά με την επιδερμίδα και τις βλεφαρίδες. Αν τρίψεις τα μάτια σου, δεν θα χάσεις τόσες πολλές βλεφαρίδες. Τα oil balms, έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, γι’ αυτούς τους λόγους.

Στην συνέχεια, μπορείς να αφαιρέσεις και το λάδι από το πρόσωπο με ένα νερό micellaire και να συνεχίσεις με την skincare routine σου. Όπως έχουμε πει και παλαιότερα, πρόκειται για το αγαπημένο μας double cleansing

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb