ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτό που θα δεις πρώτα σε αυτή την ψευδαίσθηση αποκαλύπτει το χαρακτήρα σου

Τι είδες πρώτα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτό που θα δεις πρώτα σε αυτή την ψευδαίσθηση αποκαλύπτει το χαρακτήρα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρη σε ένα ψυχολογικό τέχνασμα, ένας TikToker ισχυρίζεται ότι μπορεί να καταλάβει εάν είσαι ντροπαλή ή όχι, αν έχεις αυτοπεποίθηση ή όχι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, αυτή η "αποκάλυψη" δεν προέρχεται από το απαντήσεις σε κάποιες σοβαρές και βαθιές ερωτήσεις – αντίθετα, προέρχεται από αυτό που βλέπεις πρώτα σε μια απλή ψευδαίσθηση.

Ο αστέρας του TikTok Charles Meriot ποστάρει συχνά οπτικές ψευδαισθήσεις και τεστ προσωπικότητας στη σελίδα του. «Τι είδες πρώτα;» ρώτησε ο Meriot, αφήνοντας το κοινό να αφιερώσει λίγο χρόνο για να μελετήσει την εικόνα. Έπειτα, ο TikToker αποκάλυψε τις δύο εικόνες που θα βλέπει κανείς: είτε... ένα εύσωμο κοτόπουλο ή ένα ζευγάρι χείλη.

Σύμφωνα με τον TikToker, αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει μια μυστική αλήθεια για την προσωπικότητά σας. «Αν είδες πρώτα τον κόκορα, σημαίνει ότι είσαι πολύ ντροπαλός», είπε. «Σου αρέσει η προσοχή των άλλων μόνο όταν έχεις τη σωστή διάθεση». Οι άνθρωποι που είδαν αμέσως ένα ζευγάρι χείλη έχουν μια πολύ διαφορετική προσωπικότητα. «Αν είδατε πρώτα το στόμα, σημαίνει ότι είστε σίγουροι, δυνατοί και ανεξάρτητοι», εξήγησε ο Meriot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 352 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb