BED TALK

Τι είναι το sεx fasting και πως μπορεί να σε ωφελήσει;

Μια πρακτική που μπορεί να μην είχες σκεφτεί μέχρι τώρα, αλλά ίσως είναι καλή για την σχέση σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι είναι το sεx fasting και πως μπορεί να σε ωφελήσει;
Photo by Dainis Graveris on Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η αποχή για καιρό από το σeξ σε μια σχέση να σου φαίνεται κάτι κακό, στην παραγματικότητα όμως, μπορεί να την ωφελήσει πάρα πολύ.

Σύμφωνα με την Kourtney Kardashian πάντως, αυτή η τακτική έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς την εφάρμοσαν με τον αγαπημένο της, Travis Baker και είδαν πολύ καλές εξελίξεις μεταξύ τους. Η νηστεία από το σeξ ή αλλιως το sεx fasting είναι μια τακτική, κατά την οποία το ζευγάρι απέχει εκούσια από το σeξ, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Όπως εξήγησε η διάσημη τηλεπερσόνα, η κατάσταση ήταν λίγο τρελή, αλλά έκανε τα πράγματα πολύ καλύτερα. Μοιάζει με κάθε άλλου είδους νηστεία, όπως π.χ. όταν πρέπει να κόψεις για λίγο το κρέας. Η πρώτη μπουκιά που θα φας μετά, θα είναι πιο νόστιμη από πριν.

Από την πλευρά τους, οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων, προτείνουν σε ζευγάρια που τους επισκέπτονται να ακολουθήσουν το sεx fasting, μιας και είναι ένας τρόπος για να φουντώσει ξανά το πάθος σε μια σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλα η τεχνική αυτή μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά για ζευγάρια που η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση. Όλη η συνταγή, βασίζεται στο ότι τα ζευγάρια ξέρουν ότι θα πρέπει να περιμένουν για ένα διάστημα μέχρι να έρθουν ξανά σε επαφή. Όταν κάτι σαν το σeξ γίνεται απαγορευμένο, τότε συμβαίνει ένα κλικ στο μυαλό και έτσι, τα ζευγάρια ανακαλύπτουν ότι θέλουν όλο και περισσότερο από αυτό που τους απαγορεύεται να έχουν.

Εκτός από την αύξηση της σeξουαλικής επιθυμίας ανάμεσα στο ζευγάρι, φαίνεται ότι ο τρόπος αυτός αυξάνει και το δέσιμο μεταξύ των ατόμων. Επιπλέον, συμβάλλει στην επίλυση δυσκολιών στο σeξ, όπως είναι π.χ. η στυτική δυσλειτουργία.

Τέλος, το sεx fasting μπορεί να παίξει θετικό ρόλο και στον τομέα των ραντεβού, καθώς έτσι το άτομο μπορεί να καταλάβει και να ξεκαθαρίσει τι θέλει από τη νέα του γνωριμία, αλλά και να δει πιο καθαρά τις σeξουαλικές του ανάγκες και επιθυμίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 492 / position2: 961
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb