ΜΟΔΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Χριστίνα φτιάχνει ντουλάπες και looks και πιστεύει ότι αυτό είναι ψυχοθεραπεία

Πάσχα σε νησί, τι πρέπει να ρίξουμε στη βαλίτσα μας; Και μερικές ακόμα ερωτήσεις που μας απασχολούν και μπορεί να μας τις απαντήσει μια ενδυματολόγος!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Η Χριστίνα φτιάχνει ντουλάπες και looks και πιστεύει ότι αυτό είναι ψυχοθεραπεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σου πάρει μόλις μερικά λεπτά να καταλάβεις ότι η Χριστίνα Λεοντιάδου είναι η χαρά της ζωής!

Ένα κορίτσι φωτεινό με υπέροχες ιδέες και γεμάτη με ζωντάνια. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με το κομμάτι της ένδυσης και ήταν καρμικό να συνεχίσει να το κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε! Είναι η γυναίκα που μόλις μιλήσει λίγο μαζί σου θα σου βρει αμέσως ποια look ταιριάζουν σε σένα, πως να κάνεις περίτεχνους συνδυασμούς, πως να αναδείξεις το στυλ σου και πια βασικά κομμάτια πρέπει να έχει η ντουλάπα σου! Πιστεύει ότι αυτό είναι ψυχοθεραπεία και το πιστεύουμε και εμείς για εμάς κάθε φορά που μας δίνει χρηστικα tips!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει εργαστεί σε αρκετά τηλεοπτικά projects, φωτογραφικές παραγωγές και διαφημιστικές καμπάνιες. Πρόσφατα δημιούργησε το taco.gr το οποίο ασχολείται με ενδυματολογικές υπηρεσίες και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν ή να αλλάξουν το στιλ και την εικόνα τους. Καθώς και σε εταιρίες που θέλουν να φτιάξουν το Style Id τους, να δημιουργήσουν περιεχόμενο και εικόνες στα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο!

Επίσης, μέσω του taco.gr (που έχει ένα φανταστικό storytelling και αξίζει να το ανακαλύψεις στο website της) η Χριστίνα μπορεί να οργανώσει την γκαρνταρόμπα σου ή να πάτε μαζί για ψώνια ώστε να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία στιλ και να αγοράσεις κομμάτια που πραγματικά θα πιάσουν τόπο και θα αναδείξουν εσένα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dazzy Taco Dressing (@dazzytaco)

Ζητήσαμε από τη Χριστίνα μας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις από αυτές που ρωτάτε εσείς, σε εμάς. Παρακάτω η μικρή κουβέντα που είχαμε:

Τι έχει η ιδανική ντουλάπα μιας σύγχρονης γυναίκας γύρω στα 30; Και τι μιας άλλης γύρω στα 20;

Πιστεύω  πως στην εποχή μας οι αλλαγές των ρούχων δεν είναι τόσο έντονες ηλικιακά όπως ήταν κάποτε. Οι γυναίκες στα 20 και στα 30 μπορούν να έχουν ακριβώς την ίδια γκαρνταρόμπα και να τη διαχειριστούν διαφορετικά. Αυτό άλλωστε κάνει και το styling . Δίνει νέες ιδέες, συνδυασμούς και πράγματα που μπορούν να ανακατευτούν και να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο στιλ. 

Η ενδυματολογική προσέγγιση του κάθε ρούχου εξαρτάται από την καθημερινότητα και τις ανάγκες του καθενός και όχι από την ηλικία του. 

Τι απολαμβάνεις καλύτερα, να φτιάχνεις από το μηδέν μια ντουλάπα ή να κάνεις ένα extreme makeover στο στιλ ενός ανθρώπου; 

Το extreme makeover είναι κάτι υποκειμενικό. Ένας συνδυασμός που για μένα ίσως είναι  απλός και συνηθισμένος σε σένα μπορεί να φαίνεται σύνθετος. Μου αρέσει να κάνω και τα δύο. Πάντα όμως θέλω να συμμετέχει το ίδιο και ο άνθρωπος που θέλει να αλλάξει ή να φτιάξει την ντουλάπα του από το μηδέν. Εκείνος θα το φορέσει και θα επικοινωνήσει μέσα από την εικόνα του και όχι εγώ. Παρέα θα δημιουργήσουμε outfits και θα κάνουμε αλλαγές συνδυάζοντας γνώσεις και επιθυμίες. 

Πόσο στιλάτοι είμαστε οι Έλληνες και πως αλλιώς θα ήθελες να είμαστε;

Νομίζω πως από τότε που μπήκαν για τα καλά τα social media στην καθημερινότητά μας ασχολούμαστε όλοι περισσότερο με την εικόνα μας και έχουμε γίνει πιο στιλάτοι. Η εικόνα είναι οπτική επικοινωνία, εκφραζόμαστε και διηγούμαστε ιστορίες μέσα από αυτήν. Αυτό που θα ήθελα να κάνουμε περισσότερο είναι να φροντίζουμε, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να έχουμε τι δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε τι μας ταιριάζει και τι όχι σύμφωνα με τις ανάγκες μας, τον τρόπο ζωής μας και το στιλ μας χωρίς να επηρεαζόμαστε από τους άλλους. 

Πώς είναι να αποφασίζεις εσύ για ρούχα που θα φοράνε οι άλλοι; Τι είναι αυτό που συνήθως σου ζητάει κάποιος πριν τον ντύσεις; Και τι ακούς όταν ολοκληρώνεις τα looks; 

Δεν αποφασίζω ποτέ μόνη μου, αλλά μαζί με εκείνον που πρόκειται να ντυθεί. Εάν επιλέξουμε κάτι και ο άνθρωπος που το φοράει δεν αισθάνεται καλά ή δε νιώθει ωραία μέσα σε αυτό τότε ποιο είναι το νόημα; Το στιλ για μένα είναι  τρόπος έκφρασης. Η διαδικασία είναι απλή. Ξεκινάμε με ένα ερωτηματολόγιο.  Πού  θέλει να πάει, με ποιόν θα είναι εκεί, τι σκοπεύει να κάνει, πώς ντύνεται τώρα, τι θα ήθελε να αλλάξει και να πετύχει μέσα από την εικόνα του κ.ά. 

Συνήθως οι άνθρωποι μου περιγράφουν μια κατάσταση  και πώς φαντάζονται τα ρούχα τους για τη συγκεκριμένη περίσταση που τους έχω αναλάβει. Έχω μάθει να ακούω τις ανάγκες τους και να προσαρμόζομαι σε αυτές. 

Όταν ολοκληρώνεις κάθε look έχεις την αίσθηση ικανοποίησης γιατί έκανες έναν άνθρωπο να νιώθει καλά μέσα με αυτό που φοράει αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή του. 

Τα επιφωνήματα ενθουσιασμού φαίνονται στη γλώσσα του σώματος και την  ικανοποίηση τη βλέπεις στα μάτια τους! Δε χρειάζεται να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο.

Πάσχα σε νησί, τι πρέπει να ρίξουμε στη βαλίτσα μας; 

Είναι αυτή η μεταβατική περίοδος που πρέπει να έχεις μαζί σου λίγο απ’όλα. Το νησί δεν ξέρεις με τι καιρό μπορεί να σε καλωσορίσει! Προτείνω ένα σακάκι γιατί πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση και όπου και αν βρίσκεσαι φαίνεσαι καλοντυμένος. Άσε που αν κάνει ζέστη μπορείς να μείνεις και με το t-shirt. Η ψηλόμεση παντελόνα μαζί με τα παστέλ λεπτά πουλόβερ που αγαπάς την άνοιξη και τα αθλητικά παπούτσια είναι ό,τι πρέπει για βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Το τζιν παντελόνι είναι δεδομένο.

Φόρεμα ή φούστα; Εσύ θα επιλέξεις! Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με τα sneakers σου ή με χαμηλά cowboy boots για να βγεις το βράδυ. Απέφυγε τα πολύ ψηλά παπούτσια δεν είναι απαραίτητα, πας για να ξεκουραστείς. Ξέφυγε από την καθημερινότητα και απόλαυσε την κάθε σου στιγμή με άνεση και στιλ! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 115 / position2: 724
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb