Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Οι 3 φράσεις που αποκαλύπτουν ότι δε θέλει να κάνετε σχέση

Καλύτερα να τις ακούσεις νωρίς και να ξεκόψεις για να μην χάνεις άδικα τον χρόνο σου

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 24, 2022

Οι 3 φράσεις που αποκαλύπτουν ότι δε θέλει να κάνετε σχέση
Φωτογραφία από τον χρήστη Kulbir στο Pexels

Η ιστορία είναι γνωστή: κορίστσι γνωρίζει αγόρι, ξεκινάν να βγαίνουν, περνάνε χρόνο μαζί, κάνουν σeξ, όμως το πράγμα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο ή δε δείχνει να προχωράει προς μια κατεύθυνση σχέσης. Και πολλές φορές, σε εκείνα τα στάδια, το αγόρι μπορεί να πετάξει κάποιες φράσεις, τις οποίες αν ακούσεις θα είναι καλό να πάρεις στα σοβαρά, μιας και σου δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε θέλει να κάνει σχέση μαζί σου.

«Δεν σου αξίζω»

Είναι μια από τις πιο συχνές ατάκες που ακούμε στα ερωτικά μας, αλλά να ξέρεις ότι κανένας άντρας δεν την πιστεύει στα αλήθεια. Απλώς, είναι ένας τρόπος για να ξεκόψει.

«Θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου. Δε φταις εσύ, φταίω εγώ»

Κοινώς, θέλει απλά να κάνει το σeξάκι του, χωρίς κάποια άλλη εμπλοκή και αν είσαι και εσύ οκ με αυτό, ακόμα καλύτερα. Αν πάλι δε θέλεις, δεν πρόκειται να σου δώσει κάτι, οπότε πάνε και εσύ στον επόμενο.

«Θέλω να περνάμε καλά και βλέπουμε»

O τύπος θα κάνει απλά τη φάση του και όταν του περάσει γεία σας. Δεν πρόκειται να βγει κάτι άλλο, αν είσαι καλά με αυτό κάνε το. Αλλά μην ξεχνάς με ποιον έχεις να κάνεις.
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb